Opublikowano 4 Listopada 201312 l moze ktos pomoze. nie działa mi z tego roku mapa a stara z 2006r. lata wiem ze ta nowa ma wieksza pojemnosc na cd. czy moze byc to brudny laser??? moze ktos miał juz taki przypadek. A radio mam NAVI PLUS
Opublikowano 4 Listopada 201312 l oryginalna płyta z tego roku i nie czyta ? Albo brudny laser ,albo wypalony ---------- Post dopisany at 18:19 ---------- Poprzedni post napisany at 18:17 ---------- mapa do rns-e jest na dvd , a napisałeś cd
Opublikowano 4 Listopada 201312 l no to tak jak napisałem albo wypalony laser albo mocno brudny stare mapy chyba były na zwykłych dvd ,a nowe są na dvd-dl
Opublikowano 4 Listopada 201312 l Wyciągnij płytę z navi...potem samą navi , rozbierz górę ....patyczek do uszu nasączony spirytusem i do dzieła wysłane z one v
Opublikowano 4 Listopada 201312 l Autor czyli lepiej spróbowac wyczyscic, jezeli nie pomoze to wymienic laser co ty na to? czy odrazu wymieniac laser
Opublikowano 4 Listopada 201312 l Najpierw tak jak pisałem.....15-20 minut i zero kosztów..... wysłane z one v
Opublikowano 4 Listopada 201312 l nigdy spirytusem kup albo izopropanol albo środek do czyzczenia optyki bo po spirycie może już nie być co ratować
Opublikowano 4 Listopada 201312 l Autor wielki szacun dla ciebie tez tak po cichu sobie pomyslałem ale i tak dzieki
Opublikowano 4 Listopada 201312 l nigdy spirytusem kup albo izopropanol albo środek do czyzczenia optyki bo po spirycie może już nie być co ratować Nigdy nie było problemów....,a śmiga cały czas wysłane z one v
Opublikowano 4 Listopada 201312 l wszystko zależy od spirytu jeden może być mniej drugi brdziej agresywny, koszt izopropanolu to 4,60 a spiryt dużo więcej tak wygląda gdyby ktoś pytał
Opublikowano 4 Listopada 201312 l wszystko zależy od spirytu jeden może być mniej drugi brdziej agresywny, koszt izopropanolu to 4,60 a spiryt dużo więcej tak wygląda gdyby ktoś pytał http://s8.postimg.org/kkcp9mxo1/DSC01246.jpg Ori Polmos ...ze..... sprawdzonego źródła Edit: wysłane z one v
Opublikowano 6 Listopada 201312 l Autor navi wyczyszczona i działa:banan: wielkie dzięki i szacun dla was ( Tom A4 i Arturoo )