Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Niebieski avant, najlepszy w mieście ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Latwiej bedzie wymienic kto tych felg nie mial:naughty::whistling: pozdro maly, mam nadzieje ze jak wroce do kraju to ogarniemy temat z moja :kwasny:

Opublikowano
  • Autor
co to masz za progi? ...

To są te z pierwszych zdjęć tylko że się tak połamały że musiałem je obciąć (już teraz i tak ich nie ma, oderwanie ich zajęło pół dnia) czekam na okazję bo jak przymierzyłem od omegi B to mogłyby być ale drzwi mi się nie chce spawać i malować a po drugie to nie wiem jak rozwiązać problem tego że omegowe progi od strony kół nie nachodzą się na nadkola

TommiKrol - mam nadzieje że do Twojego przyjazdu wpadnie jakaś pula

Opublikowano

Cymek to cały czas są jedne i te same flegi tylko dośc czasto zmieniją kolor w tej chwili są srebrnei i praktycznie za niedługo zmieni sie ich właściciel.

Opublikowano
Cymek to cały czas są jedne i te same flegi tylko dośc czasto zmieniją kolor w tej chwili są srebrnei i praktycznie za niedługo zmieni sie ich właściciel.

Tak myślałem że te same.Skojarzyłem po rejce samochodu:wink:

Opublikowano

rozwija sie temat widze ale fele bym yebnol w grafit :decayed:

Opublikowano
  • Autor

A ja w złoto

32175d1132506423-top-secret-special-te37-dsc00070.jpg

Opublikowano

Chce to koło :kox:

Opublikowano

Te koła wyglądają jak advany

Opublikowano
  • Autor
Te koła wyglądają jak advany

Volk Racing

te37-16-bronzae.jpg

JP3

3869355202

Adveny

Advan_GT.17050.png

Chce to koło :kox:

Koła robią zamieszanie, jak je założysz to dasz przymierzyć? :kox:

Opublikowano

ja tez chce takie kola

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

:decayed: no i są progi, chciałem zrobić foto mojej zadowolone miny ale nokia badziewie jak masz słabą baterię to fotki nie zrobisz, bądź co bądź wpadły progi s4 i tak jak wcześniej pisałem musiałem posmarować za nie więcej jak za oba zderzaki ale to nic przy tym jak siedzą na aucie :kox: malowańsko niedługo i fotki

Miałem wolną sobote ale musiałem odpuścić malowanie na poczet wymiany łożyska w tylnym kole, 5 godzin rozbierałem i składałem wszystko do kupy (nie mogłem wydostać łożyska bo się rozpadło) za pierwszym razem, pisze za pierwszym razem bo składałem wszystko dwa razy a to z racji że źle przełożyłem linkę od ręcznego i zauważyłem dopiero jak miałem zakładać docisk, za drugim razem poszło wszystko w 30 minut, teraz mógłbym to zrobić z zamkniętymi oczami :grin:

---------- Post dopisany 22-05-2014 at 21:22 ---------- Poprzedni post napisany 08-05-2014 at 22:26 ----------

Coś ostatnio zapominam zdjęcia robić a tu dwie kolejne okazje do świętowania, wpadł "nowy" licznik z FISem piszę nowy bo to co prawda używka z anglika ale igiełka i z tego miejsca jeszcze bardziej mnie to cieszy bo sam powyciągałem pin, przekodowałem i dostroiłem immo dowiadując się po drodzę kilku bardzo ciekawych rzeczy. Druga zajawka też bez zdjęć to nowiutkie sprężyny gwintu na tył, przypominam miałem pęknięte, z tymi sprężynami to było tak że jechały do mnie prawie 3 tygodnie więc czekałem za nimi jak za bożym narodzeniem, zamawiałem z ta technixa from Deutschland. Licznik już w samochodzie, sprężyny na montaż czekają do soboty

---------- Post dopisany 24-05-2014 at 00:18 ---------- Poprzedni post napisany 22-05-2014 at 21:22 ----------

Zdjcie077_eephqxw.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ziomek jak tam postępy. Przydał by się mały aktual. Pw

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

...

Edytowane przez ganjaq