Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Lużny zawias podłokietnika ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich mam u siebie w aucie b6 luźny zawias podłokietnika jest to bardzo irytujące jak się rusza na boki:facepalm: Może ktoś z was przerabiał ten temat i ma jakiś sposób na ten zawias :eusathink:

Będę bardzo wdzięczny za pomoc....

Opublikowano

miałem szmaciany z b6 i zawias by sztywno ,wymieniłem na skórę z b7 i też jest luźny,mało tego jak się oprzesz łokciem to skrzypi

Opublikowano

No u mnie tez skrzypi i jest to mocno denerwujące. Zastanawiam się co z tym zrobić?

Opublikowano

Ja miałem skore i nic nie skrzypialo i nie chodzilo

Opublikowano

No to mamy rozwiązanie, zamiana na skórę

Opublikowano
  • Autor

Ja u siebie mam w b6 ori podłokietnik skórzany nie skrzypi ale tak jak wcześniej pisałem strasznie jest luźny cała góra podłokietnika chodzi na boki. Tak jak by jedna strona mocowania zawiasu była urwana :eusathink:

Może ktoś z was naprawiał lub przerabiał ten temat z zawiasem podłokietnika?

proszę o pomoc...

Opublikowano

Ja chyba będę wymieniał na skórzany jak mi się uda kupić jakiś w dobrym stanie i w przyzwoitej cenie to obczaję przy okazji o co tam chodzi, ale obawiam się że będziesz musiał trochę zaczekać. Gdzieś na forum widziałem rysunki mocowania podłokietnika może się przydać.

Opublikowano
  • Autor

Lopezzz jak byś znalazł ten rysunek z mocowaniem podłokietnika to podeślij link ok.

Bo ja już przeszukałem chyba wszystkie tematy i nic takiego nie znalazłem:facepalm:

---------- Post dopisany 25-11-2013 at 16:58 ---------- Poprzedni post napisany 22-11-2013 at 18:32 ----------

A może ktoś wie jak zdjąć górną pokrywę podłokietnika. Chodzi mi o to jak ściągnąć górę podłokietnika z zawiasów :eusathink: nie chcę niczego połamać przy demontażu.

Opublikowano

Grzebałem za tym, ale nie znalazłem. To chyba było w temacie oświetlenia wnętrza, jestem w pracy na noc i będę miał czas to jeszcze grzebnę.

Opublikowano
Lopezzz jak byś znalazł ten rysunek z mocowaniem podłokietnika to podeślij link ok.

Bo ja już przeszukałem chyba wszystkie tematy i nic takiego nie znalazłem:facepalm:

---------- Post dopisany 25-11-2013 at 16:58 ---------- Poprzedni post napisany 22-11-2013 at 18:32 ----------

A może ktoś wie jak zdjąć górną pokrywę podłokietnika. Chodzi mi o to jak ściągnąć górę podłokietnika z zawiasów :eusathink: nie chcę niczego połamać przy demontażu.

Ściskasz zawias i wyciagasz

Opublikowano
  • Autor

Dzięki za pomoc zrobiłem tak jak pisał (selekt) czyli ściskamy zawias i ładnie góra podłokietnika wychodzi u mnie zawias od łokcia miał duże luzy gdy zdemontowałem górę podłokietnika okazało się że jeden z zawiasów był pęknięty i musiałem go skleić na super glue :decayed: i wzmocniłem jeszcze połączenie przyklejając rzep w miejsce łączenia gdy klei złapał zabrałem się za montaż pokrywy łokcia po zamontowaniu wszystko ładnie chodzi i co najważniejsze nie ma już luzów pokrywa łokcia.