JurekTCS Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Panowie mam pytanie Czy ktoś wymianiał tą rure z szybkozłączem. Nr oryginału 8e0145834AR W serwisie cena jest sroga. Do zamienników z allegro nie mam jakoś zaufania. Coć może nie słusznie i ktoś ma jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę. Z góry dzieki za pomoc
Sherlock Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Nawet się nie pchaj w zamiennik, bo szkoda kasy. Zobacz na GETem: Czci samochodowe - Volkswagen, Audi, Mercedes, Seat, Skoda, BMW, Honda, Ford, Jaguar może będzie trochę taniej.
JurekTCS Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Opublikowano 27 Listopada 2013 Sprawdziłem na GETem - różnica nie znaczna Za kawałek węża gumowego i metalu prawie 800 stów to przegięcie :/
Sherlock Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 ewentualnie --> Ladeluftkühler Audi A4 Turboschlauch Rohr Turbo Schlauch 8E0145834AR | eBay
JurekTCS Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Opublikowano 27 Listopada 2013 A to nie takie samo cudo na te na allegro ? Różnicą jest niemiecki paragon
Sherlock Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 tak właśnie patrze że to takie samo badziewie. Pytaj jeszcze w skodzie , ale tanio nie będzie.
Rekomendowane odpowiedzi