Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ads not by this site - problem z reklamami - pomocy!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

panowie, odpalam dzisiaj kompa i trzecia wojna światowa mnie atakuje, ale reklamami... pod każdą reklamą jest napisa "ads not by this site". wpisuję w google, ale tam na każdej stronie jest to tłumaczone hm, mało łopatologicznie jak dla mnie. Nie ogarniam na tyle tematyki. Ściągnąłem adwcleaner i mi tam wyszukało co nie co, ale nie mam pojęcia co mogę usuwać a co nie...

takie cośmi pokazuje: https://plus.google.com/photos/105447375884705295278/albums/5954227126015840273?authkey=CM_Ti_iHwdTlxQE

usunąłem wszystko ale problem dalej jest...

Opublikowano

Nie wiem jaki system masz, ale spróbuj zrobić jeszcze to co poniżej:

Windows 7:Kliknij "Start", wybierz "Panel sterowania". Znajdź "Programy i funkcje". Sprawdź "Vid Saver, CodecV, BCoolApp, Fast Save, CodecM, I Want This, Start Now Toolbar, Save As, VDownloader, CouponDropDown, FaceBook Dislike Button, Installation Assistant, Coupon Companion, 1ClickDownloader". Wybierz te wpisy i kliknij przycisk Odinstaluj.

Windows XP:Kliknij przycisk "Start", wybierz "Ustawienia" i kliknij "Panel sterowania". Zlokalizuj, a następnie kliknij "Dodaj lub usuń programy". Sprawdź "Vid Saver, CodecV, BCoolApp, Fast Save, CodecM, I Want This, Start Now Toolbar, Save As, VDownloader, CouponDropDown, FaceBook Dislike Button, Installation Assistant, Coupon Companion, 1ClickDownloader". Wybierz te wpisy i kliknij przycisk Usuń.

Opublikowano
  • Autor

mam niby xp ale po modyfikacjach, nie wiem dokładnie jak to się nazywa. udało mi się usunąć to po zresetowaniu przeglądarki (chrome), ale dzięki za odzew :hi:

Opublikowano

Spoko. Ten wirus instaluje się z jakimś dodatkiem do przeglądarki