Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Antena gps - uszczelka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy ktoś orientuje się czy można dokupić samą tą uszczelkę ???

emml0i58jq2u.jpg

Opublikowano

Też bym taką kupił sparciała u mnie:facepalm:

Opublikowano
  • Autor

dobra . sam sobie znalazłem . nr 1K0035349

Opublikowano

ciekawe czy ten numer będzie identyczny u nas w ASO.

Opublikowano
  • Autor

Bedzie. Tak chłopaki na innym forum kupowali. Koszt jakieś 11zł. Ja mam za daleko do aso wiec zamowiłem na getem. Niestety jakąś przerwe mają i wyślą dopiero w styczniu. Fak!

Opublikowano

I własnie sobie zamówiłem w serwisie :) na jutro będzie. Tak czysto przy okazji skorzystałem z tematu. Dzięki

Opublikowano

ciekawe czy wymiana skomplikowana?

Opublikowano

musisz chyba podsufitke odchylić z tyłu i wyciągnąć antenke tak mi sie wydaje narazie jestem na etapie zamawiania uszczelki

Opublikowano

Wyjmujesz lampkę i wszystko dalej jest dostępne. Nie trzeba uginać podsufitki no chyba że ma się graby wielkie to wtedy żonę poprosić :P:wink: odkręcasz śrubkę od anteny i pojechali dalej.

Opublikowano

w sedanie moze tak jest w avancie tak nie wypali!`

Opublikowano

sedan nie ma anteny na dachu

Opublikowano

a w avancie wyjecie lampek nic nie da tylko narobisz sobie kłopotu wiem ponieważ ściągałem juz kiedyś podsufitkę w Avancie ściągasz taka plastikowa osłone obita materiałem z zatrzaskami odginasz podsufitkę tak aby jej nie załamać i juz masz antenę gps .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
a w avancie wyjecie lampek nic nie da tylko narobisz sobie kłopotu wiem ponieważ ściągałem juz kiedyś podsufitkę w Avancie ściągasz taka plastikowa osłone obita materiałem z zatrzaskami odginasz podsufitkę tak aby jej nie załamać i juz masz antenę gps .

Ok i co dalej. ?

Opublikowano

jak co dalej?? widać antene gps wiec nie roumiem pytania z wyjęciem anteny i założeniem uszczelki i złożeniem chyba sobie poradzisz

Opublikowano
  • Autor

no właśnie nie mogę sobie poradzić bo nie wiem jak odpiąć przewód. tzn w którym miejscu . ewentualnie czy trzeba odkręcać te 4 wkręty przy antenie. akurat jeden miałem wypierdzielony i nie mogłem się dostać do wnętrza. Samą antenę można i przez lampkę odkręcić, tylko co z tego jak nie założysz uszczelki, trzeba by ją przeciąć z jednej strony.

jest ktoś kto wymieniał tą uszczelkę ?

---------- Post dopisany 03-01-2014 at 16:00 ---------- Poprzedni post napisany 02-01-2014 at 19:22 ----------

Up

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak nie masz zamiaru w najbliższym czasie tego rozkręcać ponownie to przejedz delikatnie po starej uszczelce masa bitumiczna i po sprawie :wink:

Opublikowano
  • Autor

Zrobiłem chałupniczo, przeciąłem uszczelkę i dałem troche silikonu. Bedzie wiosna , to sie pobawie i porozbieram. Dziwne że nikt się nie znalazł kto ją wymieniał żeby coś podpowiedzieć.