kajet24 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Witam, jestem nowym użytkownikiem Audi - dopiero kupiłem pierwszy model tej marki, jest to Audi A4 B7. Mam w nim nawigacje RNS-E i chciałbym zamontować w niej moduł Bluetooth aby spokojnie połączyć się*z iPhonem 5. Czy orientujecie się może czy w okolicach Trójmiasta bądź Pomorskiego ktoś*zajmuje się takimi montażami i jaki jest koszt? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iras_gda Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 masz aktualnie BlueTooth w aucie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajet24 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Nie posiadam fabrycznie tego modułu. Czy może lepiej zainstalować system Parot? Ktoś jest w stanie coś polecić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 kolego jest opisany montaż blutka http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/b6-b7-instalacja-fabrycznego-modulu-bluetooth-21473/ trochę chęci i samemu to ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajet24 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Nigdy nie robiłem nic przy aucie, dlatego jestem gotów zapłacić komuś kto się na tym zna. Temat też widziałem, ale z zasady nie podejmuje się rzeczy o których nie mam pojęcia :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 To najlepiej w regionalnym watku napisać ---------- Post dopisany at 01:18 ---------- Poprzedni post napisany at 01:06 ---------- Ewentualnie trzeba się pokazac na spocie , pogadać i na pewno ktoś ci pomoże Na Śląskim w ten sposub to działa:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi