Opublikowano 5 Stycznia 201412 l Witam Mam pewien kłopot z moim audio, a mianowicie po zamontowaniu zegara doładowania i podłączeniu go do zasilania podświetlenia nawiewów (lift) radio w trybie włączonych świateł miga mruga , po prostu powinno sie przyciemnić na jazdę nocną. Niestety po prostu przełącza się miedzy tymi trybami. I teraz najlepsze, mam zegary z S6 z samoadaptacją czyli w zależności od światła z zewnątrz przyciemniają wszystko w aucie albo rozjaśniają w dzień, i obczajcie że gdy zegary sa w trybie dnia czyli najjaśniej jak sie da radio nie "mruga". Powiecie rozjaśnij zegary i po kłopocie, niestety nie mogę tego zrobić na stałe tu macie opis zegara http://a4-klub.pl/wnetrze-99/slabo-podswietlone-zegary-309925/
Opublikowano 5 Stycznia 201412 l Podłącz pod włącznik powinno pomóc widocznie zegar coś krzaczy. Co zegarów to ja mam zamontowane z s4 b5 i nie mam problemu z podświetleniem normalne sciemniają się i rozjaśniają przez czujnik ale moge też manualnie prawym pokrętłem regulować
Opublikowano 6 Stycznia 201412 l Autor no ja właśnie prawym nie mogę nic zrobić, kręci sie luźno, może coś oberwane jest