Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Liberty Direct - bardzo proszę o opinię

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mieliście jakąś styczność z tą firmą? Internet usiany jest negatywami, reklamami i pozytywnymi opiniami na ten temat.

Jako jedynie liczą wiek kalendarzowo a nie rzeczywiście i nie dają mi zwyżki za wiek a zniżki z oc przepisują na ac. Oferta jest kusząca i nieporównywalna z innymi dlatego poważnie się nad nimi zastanawiam. Chociaż rok przeboleć u nich, a później już nie będzie problemu z wiekiem, więc mogę zmienić.

Proszę o opinie

Opublikowano

Sproboj isc do tzn Multi Agencji(tam gdzie sa przedstawiciele wszystkich firm) i zeby ci tam wyliczyli, mnie w generali np przeniesli znizki z oc na AC, vw passat 2001 1,8T 150 koni place ze zniszka OC 519 zl(2 raty) a na AC mi dali 790 zl.

Jesli chodzi o Liberty to nie polecam, ani zadnych innych Linków. Osobiscie z doswiadczenia wyplat dla poszkodowanych najlepiej placi PZU i Generali(chociaz ostatnio cos im sie pogorszylo).

Pozdrawiam

Opublikowano

Ja za diesla 1.9 w B6 płace 380zł dokupuje NW i mam 447zł za pełny rok.

Opublikowano

Jeśli młody kierowca, You Can Drive - produkt Hestia.

Jeśli szkodowy - Benefia.

Directy niestety nie mają dobry warunków, mimo że ceny kuszące. Analizowałam OWU LD i przyznam, że na każdym kroku jest ograniczenie.

A tzw. bonus za bonus czyli zniżki z OC na AC przepisuje większość TU, o ile uprzednio nie miałeś AC.

Pozdrawiam

arielka

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Także nie polecam, na siłę chcą wcisnąć polisę byleby tylko sprzedać, a jak się skutecznie nie wypowie to straszą windykacją.

Opublikowano

Miałem w liberty polisę oc+ac i po roku czasu krzyknęli mi taką samą cene jak na początku... Argumentowali to jakimiś wzrostami opłat państwowych...

Po krótkiej rozmowie zaproponowali 100zł mniej... i tak przeniosłem sie do link4 i za identyczne warunki zapłaciłem o 700zł mniej.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja z pierwszym ubezpieczeniem załapałem się na promocję w PZU "Samochód bez babci" - mniej niż wtedy zapłaciłem dopiero po 4 latach