Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Wymiana zmieniarki na DVD ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czytalem watki dotyczace podlaczenia DVD do rnse mimo to mam kilka pytan ;]

w B7 mam piekna zmieniarke na 6cd w schowku, jednak wolalbym tam miec odtwarzacz DVD bo i tak nie potrzebuje zeminiarki (wystarczy mi muza z kart w RNSe).

Czy jak wyjme zmieniarke a podlacze odtwarzacz DVD to bede mogl z niego sluchac AUDIO CD i sterowac lista odtwarzania tak jak ze zmieniarki?

Czy sa jakies nowsze interfejsy multimedialen niz te o ktorych piszecie? bo te ze strony http://www.martos.com.pl/produkty.html wygladaja fajnie ale sprzety ktore obsluguja nie wystepuja na allegro. no poza ta jedna sztuka :

http://allegro.pl/item412949254_phonocar_vm015_dvd_cd_sd_odtwarzacz_extra_plaski.html , ktora ma ta zalete ze jest superslim i pewnie latwo ja upchnac nawet razem ze zmieniarka.

ale czasy sie zmieniaja, odtwarzacze tez wiec moze jest cos nowego co mozecie polecic :) auto jeszcze w rozsypce ale juz korci zeby chociaz filmy poogladac w garazu :polew: :polew:

EDIT:

znalazlem cos takiego:

http://allegro.pl/item414334538_dvd_slim_z_dvix_adapter_av_do_audi_rns_e.html

czy ktos ma doswiadczenie z tym urzadzeniem (jednym lub drugim? ) , chyba kupie najpierw te dvd a potem pomysle czy zostawic czy nie zeminiarke..

zobacze jak to dziala...

Opublikowano

ja mam u siebie ten adapter i dvd phantoma. poczatkowo zamiast dvd mialem mediabank hdd, ale z uwago na brak czasu na zgrywania filmow zamienilem go na dvd. plusem tego adaptera jest dzieki niemu masz mozliwosc obslugi dvd klawiszami navi i nie musisz sie bujac z pilotem.

zmieniarki nie musisz demontowac bo nic ci to nie da. dvd zamontujesz sobie obok zmieniarki...

Opublikowano

Czy ktoś z Was jeszcze użytkuje taki adapter ze sterowaniem? Jestem wielce ciekaw opini, podobno są jakieś problemy gdy RNS-E Can-Busem podpięta jest pod zegary... :mysli:

• 1 rok później...
Opublikowano

Czy ktoś z Was jeszcze użytkuje taki adapter ze sterowaniem? Jestem wielce ciekaw opini, podobno są jakieś problemy gdy RNS-E Can-Busem podpięta jest pod zegary... :mysli:

Lekko odgrzeje kotleta :)

Mam u siebie zamontowany odtwarzacz DVD phonocara i wlasnie adapter umozliwiajacy sterowanie DVD z poziomu navi.

Caly problem w tym, ze wlasnie can mam pociagniety z zegarow i nie dziala mi wlasnie sterowanie z RNS-a i musze meczyc sie pilotem.

Mozna to jakos obejsc?

Opublikowano

Tak.

Ciągnąc Can z ISO RNS-E.

Z pewnością będziesz musiał z poziomu rns-e wbić odpowiedni kod przypisany do podłączonego DVD, więc lepiej żebyś posiadał manuala do interfejsu.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

can pod zegary się podpina żeby wyświetlało komunikaty navi na zegarach