Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Akcja serwisowa wymiany pompowtrysków

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich posiadaczy a4 z silnikami 2.0 TDI ( BRD 170 km) z wadliwymi pompowtryskiwaczami siemensa. Tak się złożyło że ostatnio auto mi zgasło i już nie chciało odpalić.... problem był nawet z diagnozą vagiem, w ogóle nie chciał sie połączyć a jak już się udało to siał różne błędy. Wstępna diagnoza "pompowtryski". Krótki telefon do serwisu i po weryfikacji nr. vin pani zaprosiła mnie na akcje wymiany wszystkich pompowtrysków za free. Laweta zamówiona i kierunek serwis.... po 3 h auto było jak nowe. ;] Kultura pracy znacznie się poprawiła no i dynamika, auto znów ma moc jak w dzień zakupu. :)) Pan w serwisie powiedział że te są poprawione ale nie potrafił powiedzieć jakiej firmy;/. Z tego co mi się wydaje wszystkie audi a4 b7 z silnikiem BRD podlegają tej akcji o ile wcześniej nie było dłubane przy wtryskach...(numery wtryskiwaczy muszą się zgadzać czyli muszą być te fabryczne nowe) a i nie ma znaczenia czy auto sprowadzone czy kupione w pl moje jest z niemiec i problemu nie było.... Tak więc dzwonić....sprawdzać.....wymieniać....i jeździć jeździć jeździ.....Pzdr.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...