kana Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Mam problem tego typu że brakuje mi w mojej b5 96 1.8 benz że nie mam kabla ani kostki żeby podpiąć czujnik oleju nie mam pojecia czy ktoś namodził czy nie było jak można to dorobić?
bediks Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 chodzi Ci o czujnik cisnienia czy temperatury oleju??
kana Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2014 W misce olejowej jest czujnik poziomu oleju i po obniżeniu stanu powina się zapalać kontrolka oleju a sprawdzajac nie ma żadnego kabla z kostka pod czujnik
bediks Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Bo ten czujnik występował dopiero od polowy 99 r kolego w momencie wprowadzenia licznika polictowego 1/2 fis bądź Full fis, więc u Ciebie nie ma prawa go być o ile ktoś silnika nie wymieniał na poliftowy ---------- Post dopisany at 20:05 ---------- Poprzedni post napisany at 20:03 ---------- A jeśli masz jakiś czujnik w misce tzn ze albo masz silnik zmieniony albo sama miske taka od polifta, kod arg chyba ma poliftowy 1,8 ---------- Post dopisany at 20:07 ---------- Poprzedni post napisany at 20:05 ---------- uprzedzjac pytanie jak go podłączyć do licznika Daje on sygnał cyfrowy i działać bedzie tylko z licznikiem poliftowym
kana Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2014 Czyli już wszystko wiadome dziekuję miska była stówe wymieniana
bediks Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Czyli masz polowe roboty najbardziej kosztowna i pracochłonna za sobą jeśli chodzi o podłączenie licznika z polifta z białym podświetleniem
Rekomendowane odpowiedzi