Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Pytanie o opony Norweskie firmy viking

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś stosował opony norweskie firmy viking link 4x NOWE LETNIE 225/45R17 VIKING gr.CONTINENTAL HIT (3929706698) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Przymierzam się zakupić coś na lato co o tym sądzicie, cena stosunkowo niska?

Opublikowano

Kupiłem je dokładnie z tej aukcji., wczoraj przyszły. 3 sztuki 3913 i jedna 4913. Wizualnie ok. dzisiaj lub jutro montaż, więc będę wiedział ile odważników pójdzie i czy są warte coś więcej od chińczyków.

Wg mnie stosunkowo szerokie jak na 225, no i bieżnik rzeczywiście ma prawie 9mm.

Niestety samych testów opon nie znalazłem...

Opublikowano
  • Autor

m0nter jak zarzucisz na felgi to daj proszę znać jak wrażenia i warunki jezdne bo też mam zamiar kupić tylko jeszcze się zastanawiam.

Opublikowano

tak ja pisałem na felgi wrzucę dziś lub jutro, na auto jak będzie trochę częściej na plusie ;)

Opublikowano
  • Autor

OK. czekam

Opublikowano

Opony klasy budget produkowane przez continentala. Sprzedałem tego sporo zimy i lata w różnych rozmiarach, i jak na razie nikt nie narzekał, a nawet niektórzy chwalili że jak za taką cenę to dobre. Jakby ktoś chętny to też takie będę miał (jak tylko dostawa przyjdzie) w takiej cenie już z wysyłką.

Opublikowano

No więc opony założone, koła się wyważyły bardzo ładnie, nie poszło więcej niż 20g na stronę, a felgi też nie są nowe i pewnie idealnie wyważone nie są.

Cieszy mnie to, bo po Nankangach wiedziałem już, że może być wianuszek odważników, a tutaj jestem pozytywnie zaskoczony :decayed:

Jak tylko zrobi się cieplej na dworze to zakładam koła i wtedy podzielę się wrażeniami z jazdy. :naughty: