sltcz Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Orientujecie się czy ktoś w naszej okolicy zajmuje się wygłuszaniem drzwi/montażem głośników? Nie musi być to super profesjonalna firma, nieraz osoby bez własnej działalności lepiej specjalizują się aniżeli prof. firmy. Polecono mi też zajżeć tu Autorad. Orientuje się ktoś co to za firma? Jakość wykonania? Ewentualnie Ceny?
Someonik Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 jeżeli nie musi być to profesionalnie to sam sobie powinieneś z tym poradzić . foli do wygłuszenia znajdziesz w necie a oklejanie to pikuś. masz film instruktażowy. tylko ściągać boczki i oklejać
sltcz Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Opublikowano 10 Lutego 2014 Tak to prawda, ale klejenie pod blokiem nie jest fajne. Wczoraj zdejmowałem boczek by sprawdzić co kryje się pod to cieszyłem się sporym zainteresowaniem wśród ciekawskich spacerowiczów ;]
Someonik Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 ja też nie mam garażu i zawsze wszystko robię pod blokiem
iras_gda Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 Czy ktoś byłby w stanie polecić jakiś punkt inny niż własny garaż lub parking pod blokiem gdzie można profesjonalnie wytłumić drzwi? Również jestem zainteresowany taką usługą i również nie mam ochoty robić tego sam
sltcz Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Opublikowano 13 Lutego 2014 Proszę Audiomanufaktura. Zabieg trwa około 2-3 dni. Ponoć koleś robi naprawdę cuda z samochodów. Chłopaki na CA polecają.
Rekomendowane odpowiedzi