Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Domykanie Szyb z Pilota /Kodowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc Panowie mam problem rozładował mi sie akumulator i musiałem go naładować i rozłączyć klemy po naładowaniu okazało sie ze nie chodzi domykanie szyb z pilota ani z kluczyka trzeba go jakoś specjalnie kodować lub coś w tym stylu proszę o pomoc pzdr

Opublikowano

Spróbuj ręcznie opuścić do oporu i ręcznie podnieść do oporu. Następnie krótkim naciśnięcie opuść - powinna sama zjechać na dół i potem krótkim naciśnięciem do góry.

Wyjdź z samochodu i spróbuj pilotem otworzyć i zamknąć - powinieneś już to wykonać.

Opublikowano

jest inny motyw. mogl CI sie rozkodowac kluczyk. mialem taki problem jak mialen seata. po ponownym przekodowaniu kluczuka problemu nie bylo;)

Opublikowano

jest inny motyw. mogl CI sie rozkodowac kluczyk. mialem taki problem jak mialen seata. po ponownym przekodowaniu kluczuka problemu nie bylo;)

a czy na przykład po rozkodowaniu kluczyka mógł się drastycznie zmniejszyć jego zasięg ??

Opublikowano

owszem:d i to jak.

Opublikowano

kiedyś łapał z okna na do samochodu przed blokiem a teraz muszę trzymać przy drzwiach żeby zamknąć, czyli zakodować od nowa kluczyk ??

Opublikowano

dokladnie tak piszesz. Zaraz poszukam na forum seata jak to sie robilo... w audi na pewno jest to samo. Zabieg poprawia zasieg pilota:D a morda jak sie cieszy:D

Opublikowano

normalnym kodowaniem na 2 kluczyki nie idzie

a może jakoś VAG iem się koduje albo resetuje centralny i od nowa koduje piloty ??

Opublikowano

w seacie było tak:

-zamykasz samochód kluczykiem i trzymasz ponad 5 sec. nastepnie trzy razy przekręcasz kluczyk tak jak byś otwierał autko nastepnie wyjmujesz i kierujesz kluczyk w strone lusterka i trzymając przyciśk od zamykania. trzy razy wciskasz przycisk otwierania i puszczasz obydwa. i kuczyk powinien sie zakodować u mnie tak było jeżeli kluczyk sie zakoduje samochód sie zamknie.

Lub...

-jak nie pomoze to sprubuj usiądz w samochodzie i włącz zapłon nie dłużej niz 5 sec. następnie wyjmij kluczyk ze stacyjki i trzymając przycisk zamykania trzy razy przyciskasz przycisc otwierania i pyszczasz .kluczyk teoretycznie powinien sie zakodować.

Opublikowano

no ja tez tak miełem kiedys kodowanie nie pomogło poprostu po 2 dniach zaczęło działać samo

Opublikowano

u mnie nie pomogło ponowne kodowanie, a nie działa mi już ze 2 miesiące, i zaczyna mnie wk...wiać ta cała sytuacja przykładania pilota do samochodu żeby zamknąć drzwi :wtf:

Opublikowano

u mnie dzis zadziałalo. Pilot łapie z wiekszej odleglosci za kazdym razem.