pietris_x2x Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 Witam panowie wczoraj kolega otworrzyl szybe i została jush na swoim miejscu na guzik nic nie reaguje czy jest jakis sposob ręczny lub podanie jakiegos napiecia na piny( na krótko) zeby zamknac:)??Bo Zbytnio nie da sie na noc samochodu zostawic z otwarta szyba
delus7 Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 Miałem kiedyś Toyote Carine, generalnie stało mi sie to samo co u ciebie. Musiałem ściągać panel z dźwi i ręcznie podciagalem szybę za linke,
cysiu100 Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 Jeśli słychać działanie silniczka a szyba się nie podności prawdopodobnie rozleciały się plastikowe ślizgi trzymające szybę. Bez zdejmowania boczku się nie obejdzie. Do dzieła to 5 minut roboty.
pietris_x2x Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Opublikowano 21 Lutego 2014 nio ok boczek sciagniety co dalej
cysiu100 Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 I jak wyglądają takie plastikowe ślizgi, chyba koloru zielonego trzymające szybę od spodu? Jest w ogóle jakaś reakcja silniczka po wciśnięciu przycisku?
Rekomendowane odpowiedzi