Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wymiana audi concert na audi symphony - co i jak ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie koledzy mam takie może banalne pytanie lecz bez waszej pomocy ciężko będzie mi/ Chodzi o coś tskiego aktualnie mam a4 b5 po lifcie z oryginalnym radiem Concert Blaupunkta radio wiadomo zaczyna siadać w nim procesor więc pomyślałem może wymienić by to radyjko na audi symphony. Czy dużo kłopotu byłoby z tym, czy jest to jakiś problem i czy dodatkowo trzeba coś zmieniać. Poniżej wrzuciłem zdjęcie jak aktualnie wygląda moja konsola gdzie zamontowane jest radio concert. Czekam na pomoc i rady.

url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&docid=Z6rXiTy6o-oucM&tbnid=rALhM2MQvRKSMM:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Fsprzedajemy.pl%2Faudi-a4-b5-lift-sedan-1-9-tdi-110-km-klimatronic-sprowadzony-i-zarejestrowany-w-kraju%2C438147&ei=9OUJU--rCorJ0AWs44GQDQ&bvm=bv.61725948,d.bGE&psig=AFQjCNFSUSmCxf0oOpgWuK-XWdyZ9WjlCA&ust=1393243925815931

---------- Post dopisany at 13:20 ---------- Poprzedni post napisany at 13:14 ----------

audi_a4_lift_1999_33408.jpg

---------- Post dopisany at 13:21 ---------- Poprzedni post napisany at 13:20 ----------

540x405_audi_a_b_lift_sedan_tdi_klimatro_2089345.jpg

Opublikowano

Musisz zmienić kosz na 2din i chyba też klimatronik i popielniczkę.

Opublikowano

konsola 2 din, kosz, klimatronik, popielniczka, ramka w koło biegów ale można przyciąć tą z 1 din no i kodowanie nowego radyjka.

Opublikowano
  • Autor

koledzy a może policilibyście jakiś model radyjka które ładnie komponowałoby się z resztą kokpitu do a4 b5 po lifcie. Jeśli można prosić was o zdjęcie jeśli ktoś z was posiada jakieś ładne radyjko fajnie zamontowane i ładnie współgrające z resztą oświetlenia wewnątrzz

Opublikowano

Najlepsze rozwiazanie kupic inne radio przejsciowke i wsio. Samemu poszukaj jakiegos dobrego radyjka np. na allegro

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor
Najlepsze rozwiazanie kupic inne radio przejsciowke i wsio. Samemu poszukaj jakiegos dobrego radyjka np. na allegro
to może wrzuć fotę swojego radia to zobaczymy jak ty masz zamontowane

---------- Post dopisany 10-05-2014 at 22:51 ---------- Poprzedni post napisany 03-03-2014 at 19:26 ----------

koledzy a czy problem jest jakiś np aby do audi a4 b5 po lifcie z 1999 roku włozyć radio audi concert na CD z a4 b6 , aktualnie mam radio audi concert kaseciaka z możliwością podpięcia zmieniarki , czy w tym aucie radio to będzie działało prawidłowo jeśli chciałbym je właśnie wymienić na concert CD z B6