Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wymiana pompy oleju i wałków

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

alez wy osrani jestescie.... smieje sie z tych co przepowiadaja czas nastapienia usterki... mechajasnowidz. nie ma to jak robienie rozpierduchy ludziom w glowie.... masakra.... jakis czas temu gadalem z kolesiem ktory w a6 ma 2.0 nalot okolo 360tkm pytalem sie go czy robil juz zabierak-nie wiedzial o co chodzi... jedynie 1go pd zmienial a tak to lata nonstop. wiec te przepowiesci w buty sobie wlózcie... na necie jest tego duzo fakt ale 4um jest zgromadzeniem ludzi ktorzy sa szczęśliwymi posiadaczami pechowego wadliwego egzemplaza o ktorego dbaja i trzesa sie jezdzac w stresie bacznie obserwujac fís oczekujac czerwonej konewki... dajcie sobie na luz.

Opublikowano
alez wy osrani jestescie.... smieje sie z tych co przepowiadaja czas nastapienia usterki... mechajasnowidz. nie ma to jak robienie rozpierduchy ludziom w glowie.... masakra.... jakis czas temu gadalem z kolesiem ktory w a6 ma 2.0 nalot okolo 360tkm pytalem sie go czy robil juz zabierak-nie wiedzial o co chodzi... jedynie 1go pd zmienial a tak to lata nonstop. wiec te przepowiesci w buty sobie wlózcie... na necie jest tego duzo fakt ale 4um jest zgromadzeniem ludzi ktorzy sa szczęśliwymi posiadaczami pechowego wadliwego egzemplaza o ktorego dbaja i trzesa sie jezdzac w stresie bacznie obserwujac fís oczekujac czerwonej konewki... dajcie sobie na luz.

Ty już grzebałeś coś przy imbusie czy śmigasz bez obaw?:wink:

Opublikowano

wymieniłem dobry starej konstrukcji na nowy po zmianie konstrukcyjnej... wszystko moze sie zdażyć ale bede sie martwil jak sie stanie a nie na zaś... tlok jak mi wysadzilo to poprostu rozebralem kupilem w aso komplet i cieszę sie dalej jazda....

Opublikowano

Czyli dmuchałeś na zimne bo bałeś się czy nie padnie i wymieniłeś. Chodzi mi tylko o to czy zrobić za w czasu i śmigać dalej czy jeździć dalej i nie martwić się na zaś. A jak ma paść to i tak padnie i nie wiadomo kiedy. Na to nie ma reguły. Na ten temat rozmawiałem kiedyś z Jaro444

Opublikowano

no własnie nie specjalnie zdejmowalem miche po w narożniku mi podciekal olej wiec zabierak byl przy okazji. tak mam swiadomos ze jest nowy a nie ze tylko nowa masa uszczelniajaca miske.

Opublikowano

A ja tam uważam, że dobrze zrobiłem, że go wymieniłem za wczasu, bo był mocno wytarty i to przy przebiegu 156 tyś. a zajrzałem tak jak SotoM, przy okazji innej roboty, teraz mam spokój, myślę, że po kres mojej jazdy tym autem. Ten nowy zestaw jest po protu pancerny :decayed: a nie jest to jakiś ogromny koszt (600 zł)

Też stwierdziłem, że jak zajrzę i imbus okaże się dobry to go nie ruszam, a jak zły to robię cały komplet.

Z mojego doświadczenia radzę wszystkim tak zrobić, zrzucenie miski to nie jest dużo roboty, a warto tam zajrzeć, niż potem gdzieś na środku Polski się dowiedzieć, że akurat w moim egzemplarzu imbus się szybciej wytarł.