JoseDiablo Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Witam. Teoretycznie na lampie mam napisane(z przodu na szkle) D2S jednak mylący jest dla mnie kabel wychodzący z miejsca, w któym powinna znajdować się przetwornica (taki 4-pinowy) Kupiłem niekompletne lampy xenonowe i mam problem z dobraniem osprzętu Żarnik D2S włożyłem i pasuje w otwór.
Wąski Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Bo brakuje Ci główki tz. dławika zaraz dam zdjęcie popraw profil cos takiego http://www.motoallegro.pl/item422532452_xenon_zaplonik_starter_zarnik_mercedes_ford_opel.html[br]Dopisany: 22 Sierpień 2008, 10:22 _________________________________________________Tylko hella
JoseDiablo Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Dzięki za pomoc Czyli rozumiem, że do żarówek typu D2S też mocuje się taki zapłonnik i działa to na tej samej zasadzie co D1S. A przetwornice D2S i D1S są takie same czy jest to już inna bajka?
Wąski Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Dzięki za pomoc Czyli rozumiem, że do żarówek typu D2S też mocuje się taki zapłonnik i działa to na tej samej zasadzie co D1S. A przetwornice D2S i D1S są takie same czy jest to już inna bajka? Nie pisz na pv
Rekomendowane odpowiedzi