Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

doradźcie cd\caseta juz zgłupiałem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam w swjej a4 /97 mam irmowe radyjko beta na kasete ubogie strasznie ono jest , ale jakos tam gra proble w tym ze chciałem załozyc cd oryginalne cocert czy jakos tak , i zamontować z tyłu napółce głosniki bo seryjnych nie mam a widze ze w stelazu (tej blasze) pod półką sa otwory Ale------- i tu jest problem byłem u elektronika od takich żeczy zeby doradził a ten ze jak załoze takie radio to moze nie swiecic podswietlenie moze sie wyłaczac co 60min bo jakis tam czujnik jest ma ono wyjscie na dwa kanały a na tylne głosniki audi robi wzmacniaczew przednich i od nich ciągnie pod tył czego u mnie pewnie nie ma bo są seryjnie tylko dwa wiec z tylnymi głosnikami tez problem

ludzie czy mozna załozyc oryginalne cd i podpiąć tylne głosniki? jak to rozwiązać

dziekuje za cierpliwosc czekam na posty

Opublikowano

Można. Stare concerty na kasety miały końcówki mocy na 2 kanały.

Ale concert CD będzie się wyłączał co godzinę z powodu braku informacji z CAN Bus. Podświetlenie przycisków mozna przerobić, tak, żeby działało.

Opublikowano
  • Autor

własnie o tym wyłaczaniu can bus mi cos mówił ten człowiek ale mysle ze nie jest to jakas uciązliwa zecz zeby co godzine go właczyc tym bardziej ze nie robie dlugich tras

a czy to radyjko na cd ma 2 czy 4 kanały ? i jak najlepiej według was rozwiązac by miec z tyłu tez głosniki i radio na cd no najlepiej oryginalne ,,,, w ostatecznosci wchodzi w gre jakas mp3 bądz cd standard ze zaslepkami po bokach..

pomoze ktos? temat błachy ale nowy jestem i jeszcze mało wiem :/

pozdrawiam

SAvik ;) :one: