Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

FIS - brak opcji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jako szczęśliwy posiadacz Audi A4 B5 mam mały problem.

a) co do zanikania cyferek na wyświetlaczu to do wymiany będzie tylko wyświetlacz, prawda ?

B) mam pełen FIS, a gdy otworzę jakiekolwiek drzwi czy też bagażnik na wyświetlaczu nic się nie zmienia, jest nadal to co miałem wcześniej czyli np. średnie spalanie, a przecież powinno się pojawiać na ekranie, które drzwi otwarte..

Proszę o wyrozumiałość i z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi ! :)

Opublikowano
B) Jeśli masz przedliftowy fis to w nim nie pokazuje otwartych drzwi, w polifcie dopiero jest taka opcja:wink:
Opublikowano
  • Autor
B) Jeśli masz przedliftowy fis to w nim nie pokazuje otwartych drzwi, w polifcie dopiero jest taka opcja:wink:

I tu się zaczyna pod górkę.. :D No ale to w takim razie prawdopodobnie jest przedliftowy.. :P

Dzięki za pomoc.

Opublikowano

Z tego co pamiętam, to licznik przedliftowy od poliftowego da się rozpoznać po zegarku - w przedliftach jest analogowy, a w poliftach - cyfrowy. I to właśnie w poliftach, z cyfrowym zegarkiem, fis pokazuje otwarcie poszczególnych drzwi.

Opublikowano
w przedliftach jest analogowy, a w poliftach - cyfrowy.

były też polifty z czerwonym podświetleniem i analogowym zegarkiem-.. a tak na marginesie-, to na fisie pokazuje spalanie w litrach na 100km-, a jak się zatrzymam to dalej pokazuje w litrach na 100km-, więc jakim cudem pokazuje w litrach na 100km jak się przecież nie ruszam:kwasny: np. w oplu jak jadę to jest oczywiście w litrach na 100km ale jak się zatrzymam to przeskakuje automatycznie na litry na godzine-, więc o.k-, a w b5 tak nie ma ?:whistling:

Opublikowano

A takie polifty o których piszesz miały sygnalizację otwarcia drzwi czy nie? Bo cały czas mi się wydaje, że sygnalizację miały tylko te liczniki z cyfrowym zegarkiem...

Opublikowano

szczerze to niewiem :decayed: ale raczej dziwne byłoby gdyby tego nie miały-, pomimo czerwonego podświetlenia - miały już diody a nie żarówki...

Opublikowano

Nie doczytałem pytania odnośnie spalania :-) Hmmm... Moją A4 B5 mam już 6 lat i jakos nie potrafię sobie przypomnieć jak jest u mnie :grin: Wieczorem, jak wsiądę do auta, to to obczaję!:wink: