Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

nie grzejące lusterka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

panowie lusterka dołożone z polifta wszystko działa oprocz grzania miał ktos moze taki problem u siebie ????? :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

Grzesiek robilem juz nie mam pomysłów wiem ze grzać powinny poniżej temp. zewnetrznej + 5 stopni :facepalm: mysle ze nie jest to kwestia sterownika w drzwiach bo jak obsługuje składane lustra to grzane tez powinien juz nie mam pomysłów

Opublikowano

Zrob sprawdzian wieczorem :wink:

Zapal auto ---> wlacz grzanie tylne szyby ---> chuchaj na lusterko ---> sprawdz czy odparowuje wilgoc .

Jak kupiłes zamienniki to beda minimalnie ciut gorzej grzały .

Opublikowano
  • Autor

wczoraj juz sprawdzalem było o 3 w nocy 0 stopni i byly zaparowane i nic , jezeli chodzi o wklady to nie wiem czy sa ori czy ktos wlozył zamienniki :wink:

Opublikowano

To sprawdź, może nie mają w ogóle grzania, albo jest niepodpięte. Z tymi lustrami to jest w ogóle dziwna sprawa, u mnie było poniżej 5 stopni i sprawdzałem je to niby nie grzały, ale w zimie jak był śnieg na lusterkach włączyłem ogrzewanie tylnej szyby i w moment śnieg ze szkieł spłynął :eusathink:

Wyciąg wkład najpierw i zobacz, czy w ogóle ma grzanie i czy jest podpięte. Jak wyciągniesz to zobacz miernikiem, czy jest napięcie na kablach, a na koniec podepnij wkład, spryskaj wodą i włącz grzanie, po chwili kropelki powinny wyparować :wink:

Opublikowano
  • Autor

Kable sa i ida do kostki a co potem sie dzieje to nie wiem, miernika nie mam wiec musialbym specjalnie zakupic, mi w B6 grzalo jedno od kierowcy tutaj zmienilem lusterka ze wzgledu na mozliwosc grzanie a tu masz :facepalm::kox: