Opublikowano 1 Kwietnia 201412 l witam w swojej a4 miałem takowe felgi aluteca 17'' i chce się pozbyć takich dużych kółek i kupić jakieś skromne mniejsze. felgi nie są w stanie zbyt dobrym, a ja jestem początkującym właścicielem samochodu i nie orientuję się zupełnie w cenach. czy któryś z kolegów mógłby pomóc mi je wycenić mniej/więcej? Felgi oczywiście oddam z gumkami. to link do zdjęć: https://googledrive.com/host/0BxPbFczkzYVmNkNWbGN5WU9KWTA/ będę dozgonnie wdzięczny pozdrawiam ttsz
Opublikowano 1 Kwietnia 201412 l Autor nieźle:) tyle się nie spodziewałem. jakby ktoś chciał, oczywiście dla forumowiczów nieco taniej: [email protected] 663110653
Opublikowano 28 Października 201411 l Teraz juz po sezonie i mozesz miec ciezko sprzedac alufelgi ale mysle ze kolo tysiaca w sezonie ktos by dal za nie.
Opublikowano 14 Listopada 201411 l W sezonie jak najbardziej można spodziewać się kwoty około 1 tyś zł i tyle za nie chcieć,natomiast teraz kiedy jest już po sezonie to inna sprawa i ze sprzedażą może wcale nie być tak łatwo.