Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[Małopolska] Widziany, widziana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widziany Wąski Audi B2 na Dobrego Pasterza po 16.00 ładnie się z tyłu prezentuje :good:

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 275,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Widziany Wąski Audi B2 na Dobrego Pasterza po 16.00 ładnie się z tyłu prezentuje :good:

:mysli: nie widziałem ? spalony jeden xenon masz?
Opublikowano

Tak prawy wczoraj mi siadła przetwornica .To byłem ja akurat przejazdem w tamtym rejonie byłem

Opublikowano

Tak prawy wczoraj mi siadła przetwornica .To byłem ja akurat przejazdem w tamtym rejonie byłem

a to widziałem :wink4: było trąbić
Opublikowano

a to widziałem :wink4: było trąbić

Goniłem cię od świateł udało się,hehehe spoko następnym razem będę trąbił

Opublikowano

Granatowe B5 Avant klubowe ramki na wylocie z Wieliczki dziś o 21:30 Kierownik gadał przez telefon :cool1:

Opublikowano

Dzisiaj ok 15stej na parkingu przed ŚWITem w Tarnowie granatowe B5 Avant z ramkami klubowymi :hi:

Opublikowano

Granatowe B5 Avant klubowe ramki na wylocie z Wieliczki dziś o 21:30 Kierownik gadał przez telefon :cool1:

czarne tylko brudne :tongue4:

Opublikowano

czarne tylko brudne :tongue4:

może i czarne :P

Opublikowano

Miodzio wstyd się przyznać że nie wiedziałeś że to S4 było :bicz3: :decayed:

Opublikowano

dziś o 6.15 rano w Bielczy przy zjeździe na Dębno widziany grzesiek88 jak pędzi do pracy :):hi:

Opublikowano

dziś 13 pod Tesco na kobierzyńskiej czarne B7 w s-line KR brudne ze masakra :gwizdanie: ledwo ramki klubowe widać. Kierownik z brodą :evil::hi:

Opublikowano

dzis chyba po 9 na zarzeczu w krk srebrna B7 chyba senad :) skrecał w lewo w kierunku ronda ofia katynia na klubowych ramkach ;)

Opublikowano

dziś 13 pod Tesco na kobierzyńskiej czarne B7 w s-line KR brudne ze masakra :gwizdanie: ledwo ramki klubowe widać. Kierownik z brodą :evil::hi:

U niego tak często :naughty: bony na myjnie się skończyły

Opublikowano

U niego tak często :naughty: bony na myjnie się skończyły

Nie byłem ani jeden raz na myjni :P widać? ;)

Opublikowano

Wczorajsza noc pozdrawiam kierownika z bliźniaczej B5 spotkanego na NowoHuckiej :hi:

I dzisiaj z rańca brudasa Nimsa również pozdrawiam :tongue4:

Opublikowano

dziś o 6.15 rano w Bielczy przy zjeździe na Dębno widziany grzesiek88 jak pędzi do pracy :):hi:

na cb cię wołałem :gwizdanie:

Opublikowano

na cb cię wołałem :gwizdanie:

ja w MAN-ie mam cały czas wyłączone cb ale poznałem cie jak przejeżdżałeś obok mnie :decayed:
Opublikowano

Widziane Tukana S4 na Zakopiańce ,skręcało na autostradę w Opatkowicach na Wieliczkę