Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[Małopolska] Widziany, widziana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prawie codziennie widzę B5 2,5 TDI na os. Piastów obok przychodni...niestety nie wiem czyja to (szara na fajnych aluskach) - ma podkładki pod tablice klubowe

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 275,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

prawie codziennie widzę B5 2,5 TDI na os. Piastów obok przychodni...niestety nie wiem czyja to (szara na fajnych aluskach) - ma podkładki pod tablice klubowe

Koło 41 bloku na Piastów często widuję B5 ale na ramkach serwis-quattro. Nie znam takiego autka jak piszesz na ramkach klubowych, no chyba że to stary furacz Adiego :mysli:

Dziwne też że mnie nie widziałeś w tych okolicach - mieszkam na osiedlu obok :decayed:

Może dlatego że nie mam ramek klubowych, a tylko naklejkę :mysli:

Opublikowano

hmmm ciekawe..... to wsadz kalendarzyk klubowy gosciowi i zobaczymy jak zareaguje :cool1:

Opublikowano

Adi miał srebną nie szarą :tongue4:

A ja dziś na drodze od tandety na Rybitwy widziałem srebną b6 avant na klubowych ramkach, jakis kolega z bródką, nie znam :cool1:

Opublikowano

A ja dziś na drodze od tandety na Rybitwy widziałem srebną b6 avant na klubowych ramkach, jakis kolega z bródką, nie znam :cool1:

Kepassa :polew:

Opublikowano

hmmm widze ze zrobił sie z tematu widziany widziana temat do spamowania :gwizdanie:

panowie trzymajmy sie tematu :bicz:

Opublikowano

Kepassa :polew:

kepasa ma szarą(patrz-grafitową) i nie ma bródek ;p

[br]Dopisany: 08 Wrzesień 2008, 08:13_________________________________________________odskoczyłem od tematu, ale musiałem zdementowac pogłoski.... ja tak daleko się nie wypuszczam poza tym :tongue4:

Opublikowano

Koło 41 bloku na Piastów często widuję B5 ale na ramkach serwis-quattro. Nie znam takiego autka jak piszesz na ramkach klubowych, no chyba że to stary furacz Adiego :mysli:

Dziwne też że mnie nie widziałeś w tych okolicach - mieszkam na osiedlu obok :decayed:

Może dlatego że nie mam ramek klubowych, a tylko naklejkę :mysli:

pewnie się widzieliśmy nie raz :) ja mieszkam mozna powiedzieć, ze tez osiedle obok (kombatantów) :D

Opublikowano

moje rejony, pewnie ja - ciągle nie całkiem ogolony ;) ale lakier jest nie do konca srebrny, raczej lekko niebieski :)

Opublikowano

Wczoraj ok 19-20 na ul.Nowohuckiej pomykał za mną ( jechał ze mną jeszcze Themon ) Srebrny( Niebieskawy ) Avant B6 nawet nam mrugał a my jemu czyżby to Kr54321 ?? :naughty:

Opublikowano

:> łi - Twoje B7 na zywo wyglada slicznie z tyłu ;)

dzieki za show spod swiatel w ul.saską-wygladalo to jak przejazd TGV :good:

Opublikowano

:> łi - Twoje B7 na zywo wyglada slicznie z tyłu ;)

dzieki za show spod swiatel w ul.saską-wygladalo to jak przejazd TGV :good:

:naughty: :naughty:

Przyjedz w Niedziele na Spocika :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Trzeniu, wczoraj 16.30 na wielickiej

Opublikowano

sedan b5 czerwony ze starymi ramkami (nie wiem kto to)

sokolnh, wczoraj 16.30 na wielickiej :decayed:

TrueOgre wraz z Dagmarą dzisiaj o 17 w restauracji na Klinach :naughty:

Opublikowano

Mam nadzieję że żona nie czyta forum :) wszędzie jesteście nawet spokojnie objadu nie można zjeść :gwizdanie:

Jak się gdzieś wybiorę z koleżanką zmienię samochód :)

Opublikowano

Mam nadzieję że żona nie czyta forum :) wszędzie jesteście nawet spokojnie objadu nie można zjeść :gwizdanie:

Jak się gdzieś wybiorę z koleżanką zmienię samochód :)

bez paniki :wink4: z Grzeskiem (TrueOgre) często się tam widujemy to raz , dwa że mamy to 500m od domu ,trzy to za***iście załatwia się tam interesy a cztery to można smacznie zjeść :naughty:

Opublikowano

podaj adres gdzie to :)

Opublikowano

sedan b5 czerwony ze starymi ramkami (nie wiem kto to)

[...]

Nie powiedziałbym, że to czerwone ale raczej blado czerwone :hi:

Widziałem jak mnie chciałeś "pośpieszyć" , ale jechałem na ręcznym :polew:

Rzadko mi się zdarza, że ktoś podjeżdża mi pod zderzak jak pocisk... :cool1:

Opublikowano

ale jechałem na ręcznym :polew:

no ja tam nie wnikam jak sobie umilasz jazdę :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

o kurde :polew: :polew: :kox: nie skojarzyłem, że można to tak odebrać :rolleyes::tongue4: