Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[Małopolska] Widziany, widziana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 6.02.2019 o 16:10, Me.how napisał:

Na zdjęciu kolor auta bardziej czytelny ;)   ,  mam nadzieje ,że właścicielka nie widziała mojego   wpisu ,hehe   .pzdr :)

Cześć ;)

Właścicielka widziała wpis ?  Rozmowy o kolorach z mężczyznami to sport ekstremalny dla obu stron XD Ten mój lakier ma kolor pośredni między kobaltowym, chabrowym a błękitem paryskim. Mam nadzieję, że rozjaśniłam sytuację ?

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 275 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
36 minut temu, Lucy_1313 napisał:

Cześć ;)

Właścicielka widziała wpis ?  Rozmowy o kolorach z mężczyznami to sport ekstremalny dla obu stron XD Ten mój lakier ma kolor pośredni między kobaltowym, chabrowym a błękitem paryskim. Mam nadzieję, że rozjaśniłam sytuację ?

Czyli niebieski :)

Opublikowano
2 godziny temu, Lucy_1313 napisał:

Cześć ;)

Tak, tak, szczególnie ten "błękit paryski" był dla mnie bardzo pomocny ha,ha ?

Opublikowano
W dniu 14.02.2019 o 11:39, Lucy_1313 napisał:

Cześć ;)

Ups ☺️   

Prawdę mówiąc miałem napisać ,że był to odcień chabrowy :) tak jak napisał Langista. Wracając do  wskazówek  Lucy_1313 odnośnie nazwy ,poszukałem ,poczytałem i wszystko się wyjaśniło  :) Opierając się na wiadomościach ze strony https://encycolorpedia.pl/named   ,   
http://pl.kolory.wikia.com/wiki/Chabrowy   http://pl.kolory.wikia.com/wiki/Błękit_paryski   oraz zdjęciach Lopezzza które wrzucił , biorąc pod uwagę , że jest to kolor  pośredni między tymi trzema , zgadzam się w 100 % co do koloru auta :)

Wg katalogu oficjalna nazwa lakieru to  :  scuba blue metallic  ?  
http://www.automotivetouchup.com/touch-up-paint/audi/2017/a4/  numer 8 na liście, najbardziej mi odpowiada ze zdjęcia.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Dzisiaj, o 6:10 w Krakowie na Armii Krajowej widziane czarne B6 Avant o rej SB 7866x (albo cos kolo tej).

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Dziś ok 14 pod przychodnią na ul. Rozrywka...widziane czarne audi a4 b6 avant o rej KCH....na klubowych ramkach :)

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Pozdrawiam Klubowicza widziany dziś w białej Audi A4 b8 na Wiślickiej :) dzięki za miłą pogawędkę :hi:

Edytowane przez SharkS

Opublikowano
W dniu 14.08.2020 o 15:29, SharkS napisał:

Pozdrawiam Klubowicza widziany dziś w białej Audi A4 b8 na Wiślickiej :) dzięki za miłą pogawędkę :hi:

Witam :hi:
szybka pogawędka na światłach najlepsza :) do zobaczenia na drodze

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dziś około 8 rano, na parkingu na Ułanów pod przychodnią widziane Audi A4 B5 srebrny Avant z naklejką klubową o rej SBE44***  :hi:

• 1 rok później...
Opublikowano

Bardzo ładny czerwony Avant B7 pod fitparkiem 

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Dawno nikt tu się nie udzielał ? dziś spotkany Opel ok godz. 10:30  na Stella Sawickiego na klubowych ramkach  rej Kr...69. ? Pozdrawiam:hi:

Edytowane przez SharkS

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 14.04.2023 o 13:13, SharkS napisał(a):

Dawno nikt tu się nie udzielał ? dziś spotkany Opel ok godz. 10:30  na Stella Sawickiego na klubowych ramkach  rej Kr...69. ? Pozdrawiam:hi:

zapewne był to Pablo ;) 

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Dziś ok 9, na parkingu pod Netto na ul. Dobrego Pasterza... Audi a4 b8 sedan  na klubowych ramkach rej KR 5C***

Pozdrawiam

• 2 lata później...
Opublikowano

@PABLO na shellu przy d303🤛