Opublikowano 28 Kwietnia 200917 l Jeden taki juz jest na forum co ma czujniki parkowania a parkuje w mysl zasady: "Zderzak sluzy do zderzania...i hak..." tak, tylko że jak ten akurat parkuje to cała GK drży w posadach :gwizdanie: Bo ciezko taki krazownik gdzies ustawic... :gwizdanie:
Opublikowano 28 Kwietnia 200917 l BrunoNH ja jezdze bezpiecznie hehe.. a po co mi widziec maske..? co ja baba jestem..?
Opublikowano 28 Kwietnia 200917 l BrunoNH ja jezdze bezpiecznie hehe.. a po co mi widziec maske..? co ja baba jestem..? Ale ludzie sie boja pustego auta
Opublikowano 28 Kwietnia 200917 l To chyba znak, że trzebaby w końcu zmienić felgi A jaki to rozmiar, 18 :?: Bo jestem na kupnie yes
Opublikowano 5 Maja 200917 l Panowie kto jeździ czarnym avantem B6 zrobionym na s-line KR900JE ? dzis rano rondo grunwaldzkie na ramkach klubowych
Opublikowano 5 Maja 200917 l mówił mi ostatni , że bedzie rezal na avanta , sory za ot :polew: pewnie IRKO, byly CUBROwoz
Opublikowano 5 Maja 200917 l mówił mi ostatni , że bedzie rezal na avanta , sory za ot :polew: pewnie IRKO, byly CUBROwoz no własnie tak myslałem ze to moze być on, avant bardzo ładny 2 rury, listwy na drzwiach s-line wiec to moze byc On
Opublikowano 5 Maja 200917 l mówił mi ostatni , że bedzie rezal na avanta , sory za ot :polew: pewnie IRKO, byly CUBROwoz no własnie tak myslałem ze to moze być on, avant bardzo ładny 2 rury, listwy na drzwiach s-line wiec to moze byc On S-4 [br]Dopisany: 05 Maj 2009, 09:13_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/a4_b6_19_tdi_bodykit_s4_nowe_fotki-t3426.0.html
Opublikowano 5 Maja 200917 l ykk tym razem nie z lizakiem a kiełbaską koło nyski ok 22:30. Tak btw. podjechała jeszcze rs4 b7 cieny granat chyba na tablicach KWI
Opublikowano 6 Maja 200917 l Kogo widziałam dzisiaj ok 13 w pobliżu ul Łokietka bordowa b5 sedan i zagadany przez komórkę kierowca w środku ? a miał naklejke badz ramki klubowe? bo bordowy sedan raczej nie jeździ
Opublikowano 6 Maja 200917 l Boseron i "Stary Bankier" (Przemian) podczas rezania stage I. Zieluch i Didi podczas rezania u Zielucha Stage II :>
Opublikowano 6 Maja 200917 l Witam, Kobieta mi tu donosi ze widziala dzis czarnego AVANTA na ul. 29go listopada ok . 10 z klubowa ramka i naklejka. Kto to ?
Opublikowano 6 Maja 200917 l Witam, Kobieta mi tu donosi ze widziala dzis czarnego AVANTA na ul. 29go listopada ok . 10 z klubowa ramka i naklejka. Kto to ? a coś wiecej ? B5 ? B6 ? B7 ?
Opublikowano 6 Maja 200917 l ale z naklejkami czarnych b7 przy estakadzie w ok. godziny 10 chyba juz nie tak duzo hmm ?