Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

klima nie dziala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część! Dzisiaj doświdczyłem zastanawiającego problemu i nie mogę znaleźć na niego odpowiedzi dlatego zachęcam was do udzielanai porad oto problem: Niedawno wyminiałem w swoim audi z 95r przedliftowym całą deskę rozdzielczą ( z 3 dni temu) i po podłaczeniu wszystko działało normalnie aż do dziś pomimo wyłączonego panela klimatyzacji tzn nie wybraniu żadnej opcji chłodzenia bądź grzania samochód cały czas jest ogrzewany nie pomaga wybranie w panelu klimatyzacji chłodzenia jedyne co można zmienić to to czy che by grzało na szybę czy przez kratki niezależnie jaką temperaturę wybiorę i tak grzeje... Moje jedyne przypuszczenei to to że podczas wymiany deski odłączyłem akumulator a klimatronik nie był przed jego wyciągnieciem wyłączony ( mam na mysli że np jechalem w nocy i dałem sobie ogrzewanei ) i byc może nei jest teraz dobrze skalibrowany ale nie wiem czy to w ogóle możliwe... proszę o jakieś sugestie bo gorące dni sie zbliżają...

Opublikowano

a czy przedfilt nie ma innego podłączenia niz polift ? Ja kiedyś chyba zmieniałem klimatronik z a4 i wkładałem do a6( już dokładnie nie pamiętam :) ) i niby ten sam bo polift a jednak inaczej przyciski były inaczej zamiast zamykać obieg to wyłączał się climatronik i odwrotnie wiec moze w Twoim przypadku tez jakoś to jest zamienione ??

Opublikowano
  • Autor

udało mi sie rozwiązać problem jeden z silniczków od sterowania miedzy zimnym a ciepłym powietrzem przestał działac gdy go zlokalizowałem i odkręciłem okazało sie że działa więc go przykręciłem go spowrotem... niewiem dlaczego akurat wtedy nie działał ale klima bangla dobrze ;)