jarfab0511 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 witam jest ktos na forum kto nurkuje;)?moze z zachodniopomorskiego:)?
jozek726 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 ja trochę nurkowałem tzn mam zrobiony kurs P1. Nie mam swojego sprzętu niestety ale fajna zabawa, nie da się ukryć Baza Piechcin bardzo, bardzo fajne miejsce do nurkowania, woda kryształ, przejrzystość bardzo duża. Na prawdę fajne miejsce
GILI Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Byłem płetwonurkiem-minerem w wojsku i w rezerwie.Raz tylko na cywilnym nurkowaniu,fajna sprawa ale bezpieczeństwo to podstawa.
wypsiu Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Gili nie świruj pawiana,jak dobrze pamiętam to w BT chciałeś się popluskać na termach w dziecinnym brodziku i se żebra obiłeś.. ...
GILI Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Skok do emeryckiego basenu pełnego barierek i poręczy okazało się niedawno na prześwietleniu,że żebro było złamane. Piwsko jednak znieczula
Rekomendowane odpowiedzi