piatek87 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Witam wszystkich . Mam problem z audi wczoraj mi sie zapaliła kontrolka od kontroli trakcji a dziś mi sie zaczeły palić dwie kontrola i żółty silnik . a wcześniej podpinbałem komputer i pokazało że "nieprawidłowy numer obudowy modułu sterowania" a po zgaszeniu i ponownym zapaleniu kontrolka od trakcji gaśnie ale po przejechaniu kilku kilometrów znowu sie zapala . Proszę o pomoc w tej sprawie . Dziękuje i pozdrawiam
A4 FAN Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 Jeśli dobrze pamiętam miałem podobny problem kiedyś i był to problem z pompowtryskiem, chyba były podobne objawy, ale najlepiej podłącz kompa i zobacz co wywali, a przerywa lub szarpie?
piatek87 Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Opublikowano 28 Lipca 2014 "nieprawidłowy numer obudowy modułu sterowania "- 01794 "sygnał obciążenia ,błedny komunikat z modułu sterującego silnikiem "- 18265 ---------- Post dopisany 28-06-2014 at 22:53 ---------- Poprzedni post napisany 24-06-2014 at 21:38 ---------- na wolnych obrotach rzuca silnikiem i co jakiś czas zapala się kontrolka żółta ---------- Post dopisany at 21:52 ---------- Poprzedni post napisany at 22:53 ---------- logi na pierwszym -0,11 na drugim 0,12 na trzecim 2,89 a na czwartym -2,98 takie wyniki wyszły
Rekomendowane odpowiedzi