Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

sprężyny obniżające

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprężyny obniżające Audi A4 B5 55/40mm Supersport (4117178621) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Witam, co myślicie o takich sprężynach do mojej kozy ?

1617202_586208358140154_456634359_o.jpg

Nie mam kasy na razie na gwint kosztujący 2k bo kupiłem nie dawno te felgi+oponki a chce żeby to jakoś wyglądało.. gwint myślę na następny sezon czy te sprężyny coś pomogą?:)

Opublikowano

Witaj.

To są 18/225/40 ?? Zawieszenie 1BA??

Jak też się przymierzam do zakupu 18stek , a mam zawias 1Ba. Z tego co wiem takie sprężyny podejdą ale szkoda na nie kasy. Kolega fafnasty miał springi -40H&R za mniej więcej 200zł.Sam bym brał ale jeszcze nie kupiłem felg a wczoraj dopiero auto odebrałem po malowaniu dokładek w kolor. Ale ogólnie zdania są podzielone jeśli chodzi o 1BA i -40 bo amorki szybciej padną.

Opublikowano

ja jak cos bede miał za 2 tygodnie na sprzedaz sprezyny mts na sprzedaż :) za jakies 250pln

Opublikowano
  • Autor
Witaj.

To są 18/225/40 ?? Zawieszenie 1BA??

Jak też się przymierzam do zakupu 18stek , a mam zawias 1Ba. Z tego co wiem takie sprężyny podejdą ale szkoda na nie kasy. Kolega fafnasty miał springi -40H&R za mniej więcej 200zł.Sam bym brał ale jeszcze nie kupiłem felg a wczoraj dopiero auto odebrałem po malowaniu dokładek w kolor. Ale ogólnie zdania są podzielone jeśli chodzi o 1BA i -40 bo amorki szybciej padną.

To są 225/35/18 :D zawieszenie 1ba .. aj tam amorki szybciej padną :D ja i tak max 60 po nierównościach ze względu na profil 35 :D

ma ktoś zdjęcia dla porównania 1ba i potem -40mm ?

Opublikowano

za 200-300pln kupisz firmowe springi używane a nie jakiś syf :wink: poszukaj jakiś h&R kw czy podobnych pamiętając o kat. wagowej

Opublikowano
  • Autor

zakupilem -40mm

teraz mam pytanie czy ma ktoś zdjc dla porównania jak wyglada zwykle zawieszenie i -40mm ?:)