Opublikowano 19 Maja 200917 l Autor Iverson czyli do halo można xenon wrzucić? tylko gdzie ja kolejne 2 przetwornice wcisne pogadaj z Wąskim on rezal hida w halogenach
Opublikowano 19 Maja 200917 l przemyślę to... chociaż bardziej by mi leżało normalnie jakoś je wstawić bo seryjnie nie mam miejsca na przetwornice
Opublikowano 19 Maja 200917 l Autor dzięki uprzejmości Pet3r'a , na tylnej klapie pojawi się nowy mod, mianowicie :naughty:
Opublikowano 19 Maja 200917 l Autor to jeszcze 2 dla mnie proszę a co bi-Turbo masz ,że TT chcesz mieć?? :tongue4:
Opublikowano 19 Maja 200917 l jedno będzie z przodu a drugie z tyłu a tak na poważnie to może samo T sobie walnąć z racji mojego imienia
Opublikowano 19 Maja 200917 l Autor może samo T sobie walnąć z racji mojego imienia właśnie dlatego to robię
Opublikowano 22 Maja 200917 l Autor nowe spy photos wyrezane żółte halogeny i literka T na tylnej klapie
Opublikowano 22 Maja 200917 l felgi pomaluj jeszcze dokladki w kolor i szybki sciema halogeny takie sobie
Opublikowano 22 Maja 200917 l :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: fela robi zajebistą robotę! tylko podniósłbym troszeczkę tył żeby zrównał się z przodem. możesz ewentualnie opuścić przód :naughty: szczerze mówiąc nie wiedziałem, że aż tak będzie się ta felga prezentować
Opublikowano 22 Maja 200917 l Autor dzięki chłopaki , z tą polerką myślę ale boję się nie zepsuć tym wyglądu
Opublikowano 22 Maja 200917 l Nie zepsujesz, będzie napewno lepiej Najważniejsze że kolejny po Jerzu zadowolony z felg