magicman Opublikowano 18 Maja 2014 Opublikowano 18 Maja 2014 Jak w temacie pany,dajcie jakis namiar na speca dobrego,uczciwego i sprawdzonego.bo moja oooo jest w potrzebie
albertk89 Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 Jakiej firmy gaz masz? Bo to zależne gdzie cię pokierować
rsu1984 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Moge polecic Zavoli na kruszelnickiego. Ja oraz znajomy jezdzimy tam od kilku lat i nigdy nie moglem powiedziec zlego slowa na Pana Andrzeja
spector Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 BENCAR w Radline - mysle ze najlepszy w kielcach. (experesowka do cedzyny, potem pod gorke do radlina i jak sie skonczy las to za jakies 500-1000 m po prawej stronie) bedzie mala tabliczka "najlepsze instalacje gazowe" czy cos takiego
magicman Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Opublikowano 24 Listopada 2014 Mam reduktor ac,wtryski ac,komp diego.do kogo sie z tym udac na podpiecie do kompa i konkretne ustawienie w kielcach
Łukasz 23 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 bencar nie polecam ,zakladali mi i nie jestem zadowolony ,szef ma wiedze ale więcej go nie ma niz jest
Rekomendowane odpowiedzi