Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] było siwe mondeo jest czarnulka ze stajni Audi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie...moja przygoda z Audi dopiero sie zaczyna do tej pory miałem okazję prowadzić fordy ople i seaty i takie tam podobnej klasy samochody, na Audi już od dłuzszego czasu miałem planik ale jak to bywa w życiu wiele przeciwskazan i niby rozsądek ,ze lepiej 5 lat młodszy peugot czy seat...Teraz wiem ze te inne to tylko samochody a Audi to Audi:) Naprawde żałuje ze decyzja o kupnie A4 zapadła dopiero teraz:( Kupiłem czarnule jakies 3 tygodnie temu i jestem bardzo zadowolony.Jak widać na fotkach autko jest w dobrym stanie( tak mi się wydaje i taką mam nadzieje) 3 dni spędziłem śmigając po Niemieckich autostradach w poszukiwaniu odpowiedniej...i jest

Fotosik.pl | Hosting zdjęć

Model podstawowy ale nie ukrywam ,że chciałbym trochę ją doinwestować tylko problem polega na tym ,że nie mam o tym wielkiego pojecia dlatego pomocy szukam w Waszej wiedzy.Prosiłbym o propozycje co mozna zrobić gdzie i za ile.Z góry dziekuje za każda nawet najmniejszą pomoc

Rocznik 19.06.2003 ( modelowo 2004 )

---------- Post dopisany at 19:40 ---------- Poprzedni post napisany at 19:39 ----------

Przepraszam za takie wielki foty:(

Opublikowano

witam w klubie :decayed: twój opis mnie urzekł :naughty:

czarny środek=dużo części do modów

pozdr

Opublikowano

cieszy mnie ta wiadomosc:) chyba zaczne od FIS bo mam podstawowy...nie wiem tez jak wykorzystac zestaw głosnomowiacy.Wydaje mi sie ,że duzo pracy przede mna.Ogolnie autko ma przejechane 227 tysi na ksiazce serwisowej do konca ale czy to ma jakies znaczenie...miałoby 400 i tak bym nie narzekałCzarne szybki by sie przydały ale to pomału bo uwazam ,że jak robic coś do konkretnie także poczytam i bede prosił o pomoc i odpowiednie nakierowanie co lepsze dla takiej czarnuli:) Pozdrawiam