Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ustawienia dzwięku radia pioneer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem Was prosić o pomoc w ustawieniu dźwięku w moim radyjku chodzi mi głównie żeby bass był fajny głęboki a nie stłumiony. Posiadam wzmacniacz i skrzynie basową blaupunkta i chce żeby to wszystko ładnie grało, pomóżcie ! :) W linku podaje nagranie z samochodu, możecie looknąć i powiedzieć co i jak mam ustawić no chyba że admin uzna to za spam i mi skasuje post wtedy postaram się wszystko rozpisać pozdro.

https://www.youtube.com/watch?v=B2K5PLG0-jI <---- radyjko

Dodam też, że chciałem zakupić jeszcze dodatkowo drugi wzmacniacz żeby podłączyć 4 oryginalne głośniki bo ten wzmacniacz co mam nie daje możliwości podpięcia głośników i skrzyni razem. Polecicie coś??? budrzet około 130-180 zł może być używany.

Opublikowano

Filmiku mi nie odtwarza ale powiem Ci jak ja to zrobilem na radiu fabrycznym Symphony, glosnikach w drzwiach tez fabrycznych i tuba + wzmacniacz w bagazniku.

Wcmacniacz + sub podpiety pod sygnal glosnikow przednich. Bass na radiu ustawilem na okolo polowie do 0 czyli jak masz skale od -10 do 10 to ustawilem na -5 (dlatego bo jak glosniej sluchalem to te w drzwiach charczaly, dodatkowo zawsze mozesz pozniej recznie to wyregulowac przy roznych gatunkach muzycznych). Nastepnie metoda prob i bledow bawilem sie ustawieniami na wzmacniaczu (czestopliwosc, bass boost i rozne takie tam mialem). Ustawiaj wedlug plyty z bardzo dobra jakoscia dzwieku (oryginal lub nagranej z mp3 320kbps). Nie ustawiaj do radia bo ma duzo gorsza jakosc. Pamietaj ze kazdy ma inny sluch i swoj gust muzyczny, tak wiec nie ma uniwersalnego sposobu na ustawienie radia. Poswiecisz godzinke i wszystko sam ustawisz "pod siebie".

Opublikowano
  • Autor

Jeśli nie odtwarza to wejdź na Youtube.pl i wpisz strojenie radia samochodowego pioneer to nagranie żółtym pendrivem w tle leci tsunami.