Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

RNS-D poslkie, menu, mapa polski + AUX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. W zeszłym roku kupiłem od jednego z userów dwie płyty z mapą Polski. Jednak one nie działają u nas. U szwagra w A6 z tym samym RNS-D (ma inny soft, czerw. FIS i brak bose - takie różnice) i tam te płyty działają. Dziwne jest to, że nawet na mapie Benelxu ma lektora po Polsku, a my po niemiecku / angielksu w zależności jak się ustawi.

Wgranie nowszego softu coś pomoże ? Wiem, że w A6 na soft nowszy i ciutkie inne menu. Ponadto można w jakiś prosty sposób wgrać polskie menu + polskeigo lektroa do navi ?

I kolejna sprawa: Dużo jest roboty z wyciągnięciem AUX (gniazdo mini-jack), tak, zeby np telefon czy jakąś Mp3 sobie wrzucić ? Męczące jest nagrywanie ciagle płyt CD ;)

Dzięki za odp.

Opublikowano

masz najprawdopodobniej wypalony laser i twoja navi może byc non dx może ktoś podmienił? zmiana softu niewiele da. Polski lektor w tych navi jest na płycie z mapą a nie w navi.

Opublikowano
  • Autor

Ale inne oryginalne mapy działają bez problemu. Nasza mapa Beneluxu DX, czy mapa niemiec DX szwagra. Ma problem tylko z tą mapą polski, a płyta na 100% jest dobra.

Płytę czyta, piszę po niemiecku, że system nawigacji jest ładowany i po chwili błąd.

Opublikowano

albo kiepsko nagrana mapa albo tak jak napisałem wypalony laser mapy ori są tłoczone a tą którą masz z pl jest nagrywana i laser jej nie bedzie czytał jeśli jest już słaby a tak najprawdopodobniej jest

Opublikowano
  • Autor

Idzie taki laser wymienić ? Jaki to koszt.

A co z tym wejściem AUX ? Idzie coś an to poradzić ?

Opublikowano

tak idzie wymienić, co do kosztów to trudno powiedzieć gdzie kupisz laser i czy sam będziesz robił czy zlecisz to komuś. Aux to inaczej emulator zmieniarki jeden z klubowiczów sprzedaje takie cudo.

Opublikowano
  • Autor

Kojarzyła nick kolegi co ma takie akumulatory ? Co do lasera to bym tego nie ruszał. Chodzi mi o koszty tego. Widzę po sygnaturze że bawisz się nawi. Podjalbys się czegoś takiego ?