Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Pomoc w sprawie sądowej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pewnego dnia oszukała mnie, jak i innych użytkowników internetu pewna Pani.Sprawa zgłoszona na Policję itd. Sprawa w końcu znalazła miejsce w sądzie.Dostałem pisma, że rozprawa będzie dnia tego o tej godzinie, oraz mże mogę złożyć wniosek o zwrot moich pieniędzy itd. Wiosek złożyłem i na tym ucichło.Dzwoniłem osobiście do sekretariatu, bo nie przychodziły żadne listy, ale mówiono mi, że sprawa odbędzie się w innym terminie.Dzisiaj zadzwoniłem i okazało się, że sprawa zakończona wyrokiem i tylko tyle...Porażka ze strony Sądu, że o niczym nie informują.Teraz pytanie jak uzyskać informacje o wynikach rozprawy?Wysłałem jedynie pismo http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CCoQFjAA&url=http%3A%2F%2Fms.gov.pl%2Fpl%2Fdzialalnosc%2Fprzeciwdzialanie-przemocy-w-rodzinie%2Finformator-dla-osob-dotknietych-przemoca-w-rodzinie%2Fdownload%2C2152%2C15.html&ei=7tKNU8TwK4aS7QbYuoHwDg&usg=AFQjCNGqIVO3fODVt05Y9fzcHrKQwY8UGw&sig2=4OHTGXb7l0Lbohg5WysoEA&bvm=bv.68191837,d.ZGU czy musiałem zrobić coś więcej?Na policji powiedziałem, że chcę być oskarżycielem posiłkowym, jednakże nie chciałbym włóczyć się po Sądach.

Opublikowano

A skąd wiesz, że wyrokiem nie zobowiązano Panią do naprawienia szkody? W wielu sądach nie uzyskasz informacji o treści wyroku przez telefon.

Wystąp o doręczenie odpisu wyroku lub udaj się do sądu i zobacz treść wyroku. Jesteś poszkodowanym to nie będzie problemu z uzyskaniem informacji i/lub odpisu.

Opublikowano

ale czy to były zakupy zrobione poprzez allegro bo jeśli tak to allegro tobie zwróci pieniądze za zakupy

Opublikowano
  • Autor

No niestety zakupy robione prze Tablicę, ale dzisiaj starsza miła Pani udzieliła mi info i wszystko jasne.Także temat do zamknięcia, wyrok zapadł na moją korzyść.Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi.