Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wymiana nagrzewnicy w Trójmieście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

pierwszy temat więc z góry przepraszam za ewentualne pogwałcenie wszystkich punktów regulaminu.

Wczoraj podczas jazdy audiczka wpompowała mi cały płyn chłodniczy do kabiny w postaci pary, lub wrzątku wylanego na moje nogi. Niechybnie poszła nagrzewnica. Moje pytanie do Was - czy zna ktoś dobry warsztat w trójmieście, który zrobi to za ludzkie pieniądze?

Pozdrawiam i z góry dziękuje za wszelkie (mniej lub bardziej kulturalne) uwagi dotyczące moich błędów, no i oczywiście za odpowiedzi :)

Opublikowano

niestety ale muszę cię zmartwić, tanie to nie będzie. Sama nagrzewnica jest tania, ale za wymiane to ładnie sobie wołają. U mnie 300zł, a u Cb wieksze miasto to na pewno więcej ale niekoniecznie.

Opublikowano
  • Autor

300 zł mnie nie przeraża. Jak usłyszałem 1000 zł szczęka opadła mi do ziemi.. :grin:

Opublikowano

buhaha to juz przesada tyle to w aso mogli by wolac. fakt roboty na pol dnia bo juz deche zrywalem jak szfagrowi klime dokladalismy. deska musi cala wyjechac. przyjechal bys za poznan to bysmy wymienili w okolicach 300 zl no i plus paliwo to i tak taniej jak tysiak by bylo. szukaj po warsztatach ale nie zeby jakies fleje bo to ladnie trzeba poskladac.

Opublikowano

al mimo wszystko jak masz troche chęci i nie przeraża cię rozpier... w aucie i masz dobrgo kolege to rób sam, robisz fotki i jakoś poskladasz. Ja bym tak to zrobił gdybym musiał.

Opublikowano
  • Autor

Rozważałem zrobienie tego samemu, ale widziałem fotki z tego procesu i szybko zrezygnowałem :). W sumie nic pilnego, najpierw zajmę się przyczyną awarii czyli najprawdopodobniej uszczelką pod głowicą.