Patrycjusz Opublikowano 14 Czerwca 2014 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Witam Wczoraj w mojej b5 pojawił się dziwny problem. Wchodząc w zakręt przy prędkości ok 70km/h samochód zaczął uciekać na zewnątrz po czym wpadłem w poślizg nadsterowny. Początkowo byłem przekonany, ze problem tkwi w tylnym zawieszeniu, ale po ostrożnym powrocie do domu i oględzinach, nie zauważyłem nic niepokojącego. Żadnych luzów na tylnym jak i przednim zawieszeniu. Dodam jeszcze, ze zauważyłem lekkie drgania kierownicy. Kilka dni temu wyważałem wszystkie koła i zmieniałem wewnętrzny przegub ale nie sądzę żeby to miało jakiś wpływ na zachowanie auta. Jeśli ktoś spotkał się z podobnym przypadkiem, proszę o radę.
tomaszstn Opublikowano 15 Czerwca 2014 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Dobrze myślałeś, problem tkwi w tyle, a dokładnie to tylne amorki
Patrycjusz Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2014 Racja, amortyzator padł Mimo, że ma dopiero 4 miesiące. Mam nadzieję, że nie będzie problemu z gwarancją. TuningArt - nie polecam
Rekomendowane odpowiedzi