masterww Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Witam, zakupiłem piękną a4 b5 i mam pytanie ile powinien wynosić prześwit w centymetrach w b5 pomiędzy oponą a nadkolem z zawieszeniem 1be z silnikiem afn porównuje je z swoim a4b6 na standardowym zawiasie i wizualnie b6 siedzi niżej. Wydaje mi się że powinno być odwrotnie. Czerwone amortyzatory są, ale jakie spręzyny to nie wiem.
MASATO Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 napisz jakie oznaczenia mają sprężyny (kolorowe kropki lub paski) i będzie wszystko jasne
masterww Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Opublikowano 5 Lipca 2014 Ok, dzięki. Wszystko jest oryginalne. Po prostu wydawało mi się, że stoi za wysoko, ale tak ma być.
masterww Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Opublikowano 8 Lipca 2014 Coś mi się nie zgadza, bo wyczytałem ze z moimi oznaczeniami sprężyny powinny być OJF - 2 różowe 1 biała, OYD - 1 biała 1 zielona. Natomiast u mnie wygląda to tak: przód - 1 zielona 2 różowe, tył - 1 srebrna 2 białe. Czy są to sprężyny od innej wersji niż 1be?
Rekomendowane odpowiedzi