Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zestaw kosmetyków do 250zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym troszkę zadbać moją audi i mam do przeznaczenia do 250zł na środki.

Serdecznie proszę o pomoc w skompletowaniu jakiegoś ciekawego zestawu osoby która

ma w tym temacie jakieś pojęcie. Trochę pozytywnych opinii naczytałem się o produktach

Meguiars i chciałem ich spróbować, lecz jeżeli znacie coś o podobnym działaniu a

w lepszej cenie - serdecznie dziękuję za pomoc.

Od siebie mogę dodać że ostatnio wydałem ok150zł na środki do auta na allegro (ponoć "środki

używane są w salonach renault"-tak twierdzi sprzedawca) i większość jest słabiutkiej jakości

jedyne co jest warte swojej ceny to żel do plastików - ŻEL DO PLASTIKÓW, KOKPITU - AUTOSERWIS RENAULT 2 (4178827887) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

(reszta to strata kasy i niczym się nie różnią od typowych środków za parę złotych z marketów).

Myślałem nad takim zestawem, możecie mi doradzić czy jest to dobry zestaw?co byście zamienili na jakiś inny produkt ?

-dokładne umycie szamponem: Meguiars NXT Generation Car Wash (36zł) i jakaś zwykła gąbka (mam, nie musze kupować)

-usunięcie drobnych rys – Meguiar's ScratchX (55zł) i do tego aplikator: Soft Foam Applicator Pad (33zł) i ręcznik z mikrofibry (mam)

-nadanie mokrego połysku – Meguiars Deep Crystal Polish (50zł)

-ochrona stworzonego połysku– wosk Deep Crystal Carnauba Wax (50zł)

co o tym myślicie ?

Z góry dziękuję za pomoc ! ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

ta zwykla gabke sobie daruj i kup jakas carpro z wlosiem bo tak to wiecej szkod narobisz niz usuniesz ScratchXem

Opublikowano

dokładnie, najwięcej rysek itp powstaje przy myciu i wysuszaniu więc dobra rękawica plus ręcznik to podstawa

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

ScratchX sobie odpuść. Będziesz machał cały dzień a efektu zero, podobnie jest z Ultimate Compound. Tym bardziej, że chcesz to robić zółtym padem megsa który jest bardzo miękki. Dorbną korektę zrobisz tylko maszyną :)