Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Radio Concert II i podłączenie kabla do MP3 ?! Jest problem

polonez

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Kupiłem sobie na allegro kabel, umożliwiający podłączenie odtwarzaczy mp3 itp. do radia samochodu. Wymontowałem radio i niestety natrafiłem na mały problem a mianowicie nie mam gdzie wpiąć tej kostki ISO od kabelka, ponieważ całe gniazdo jest zajęte. Jak to rozwiązać ? Czy trzeba kupić nową węższą kostkę i przełożyć kable ? Czy można odciąć ten kawałek który przeszkadza, kable i tak żadne tam nie idą ... Proszę o odpowiedź osób które takie manewry wykonywały.

a masz zmieniarke? poprostu rozlacz ta kostke i podepnij swoj nowy kabelek (ta kostka sklada sie z trzech mniejszych to wypnij tylko niebieska).

to chyba w zle miejsce podpinasz ten swoj kabelek [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2008, 04:33_________________________________________________masz takie radio?

http://www.allegro.pl/item431410333_audi_concert_ii_audi_a2_a3_a4_a6_a8_tt.html

jezeli tak to ten kabelek podlancza sie tu (rowniez zmieniarke podlancza sie tu)

gdzie zaznaczylem czarnym kwadratem

5444703c63530aff.jpg

no to chyba bedziesz musial obciac ta niebieska wtyczke i wpiac sie bezposrednio do tej twojej czarnej, bo jak utniesz ta czarna to moze potem dobrze sie nie trzymac

Ja miałem też całą czarną nie rozłączną. bedzie ci potrzebna przejsciówka tzn taka przedłóżka tej kostki zakączona kostką rozdzielną. Ja taka dostałem wraz z emulatorem zmieniarki.