Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zmiana telefonu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

najlepsza jest nokia 6310i lub philips ozeo -miałem kiedyś i zapomniałem gdzie ładowarke wsadziłem ,baterie trzymały po 2-3 tygodnie ,ni to co teraz ,bajery szmery duperele , i bateria jak max 3 dni to jest dobrze.

co do telefonu to czy szajsung czy go-szit klewer każdy kupuje jaki mu sie podoba i nie ma co dyskutować ,dla 1 bedzie dobry 3310 a dla 2 to bedzie lamerstwo i smiech na sali poco komu taka cegła ,nie którzy od telefonu potrzebują tylko tego aby zadzwonić i odebrać ,reszte głupot nie potrzeba. ale wiem że istenieje idea ,że jak ktoś ma cus lepsze to już czuje sie z tym lepiej , nie którzy nie potrzebują sie dowartosciować .

Opublikowano

Ja kupiłem 5 cali bo bardzo dużo siedzę w internecie,do tego nawigacja i 5 cali jest wygodniejsze.Android bo dużo apek mam na ten system.No i darmowy internet z Areo2 i potrzebne dual Sim.Wybór padł na GC Insygnia 5 i nie żałuję ani złotówki z 590zł :decayed: Chodzi jak przecinak ;p Zastanawiałem się jeszcze nad Prestigio i Overmaxem.Niestety z telefonó Samsunga,Lg itd nie ma Dual SIM.No i ceny z kosmosu...po co przepłacać..? :wink:

Opublikowano
  • Autor

ja tez szukam telefonu ktory oprocz dzwonienia i pisania sms bedzie mial wiele innych przydatnych funkcji,nie przeszkadza mi to ze bateria bedzie trzymala 3 dni bo ostatni telefon ladowalem codziennie

---------- Post dopisany at 22:38 ---------- Poprzedni post napisany at 22:34 ----------

szukam telefonu z w miare duzym wyswietlaczem tak ok 4.5 cala ,aparatem min 5 mpx,wifi ,latarke ,system android

Opublikowano

No i kwotę napisz to bo to jest też duży czynnik :decayed:

Opublikowano
ja tez szukam telefonu ktory oprocz dzwonienia i pisania sms bedzie mial wiele innych przydatnych funkcji,nie przeszkadza mi to ze bateria bedzie trzymala 3 dni bo ostatni telefon ladowalem codziennie

---------- Post dopisany at 22:38 ---------- Poprzedni post napisany at 22:34 ----------

szukam telefonu z w miare duzym wyswietlaczem tak ok 4.5 cala ,aparatem min 5 mpx,wifi ,latarke ,system android

Jeśli cena wchodzi w grę, to zobacz sobie świeże porównanie smatrfonów do 500 zł: Najlepsze smartfony do 500 złotych (Lipiec 2014) - Instalki.pl Może się komuś przyda :)

Opublikowano

Nie ma sensu brać poniżej 1GB RAM.A z tego zestawienia to GC,K&M albo Lenovo.Trenda ma żona i zadowolona...tylko że ona głównie sms,dzwonienie i foto :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Wydać chciałbym do 500 zl za telefon uzywany oczywiscie . Dzieki kolego przejrze ,moze cos w koncu znajde dlasiebie :)

Opublikowano

Wczoraj aktualizacja ze strony GC pobrana.Ponad 500mb i telefon jeszcze fajniej chodzi i można od razu zapisywać i instalować apki na karcie pamięci pomijając pamięć wewnętrzną :wink:

Opublikowano
  • Autor

a moze koledzy zaproponujecie jakis inne telefony ?

Opublikowano

wczoraj kupilem mlodej galaxy 3 mini

dalem 4 stowy

jutro ma przyjsc, dam znac jak to chodzi

Opublikowano

Mialem rok czasu.Kupilem nowke za 800zl.I porownujac so Insygni 5 to tam tylko aparat byl fajny i to ze GPS lapie od razu :) Reszta wypada kiepsko do GC I5.Fajny byl nawet ale procek slabawy niestety.Ja swojego chxialem z 2 miechy temu sprzedac w stanie idealnym za 400zl to dostawalem debilne propozycje.A mial gw jeszcze na rok,nieodpakowane sluchawki,karte 16GB i zero ryski.Teraz lezy w szufladzie bo niedawno spadl mi i sie troche obudowa uchrupala :P

Opublikowano
  • Autor

szukam czegos wiekszego od galaxy s3 mini,juz zwykly s3 jest fajniejszy ,mialem okazje testowac i naprawde fajny tylko ze mialem kiedys szajsunga avile i mam negatywne zdanie o tej firmie

---------- Post dopisany at 18:05 ---------- Poprzedni post napisany at 18:02 ----------

nie ukrywam ze podobaja mi sie telefony Lenovo tylko ze nie maja latarki

mialem chwile czasu i poogladalem telefony na allegro i mam 3 typy:

Lenovo A850

Samsung Galaxy S2 i S3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mialem kiedys szajsunga avile i mam negatywne zdanie o tej firmie

Porównanie Avili do S3 to jak porównać starą beczkę do najnowszej S klasy, niby ta sama marka a różnica w kosmos :)
Dlatego w ten sposób nie rozumiem ludzi którzy się źle nastawiają po jakimś niższowym modelu do danej marki i nie chcą więcej sprawdzić, przetestować model który sprzedał się w 60mln sztuk na świecie.

Opublikowano

Ale fakt faktem to Avila to był szit nie z tej ziemi :D Co mnie nie zniechęciło do kupna telefonów Samsunga :decayed:

Opublikowano

Na zasadzie jakość / cena dobry jest Xperia M2.

Dla kobiet polecam Samsung Y Yang.

Opublikowano
  • Autor

Avila dlamnie to najgorszy telefon jaki mialem...niedkonca sie zniechecilem bo chce wybrac miedzy S2 lub S3. Z tego co czytalem to oba sa takie jak szukam. Jesli S2 to zwykly bo S2 plus to pododbno porazka

Opublikowano

ja dla sibie szukam s3 ale cieżko znależc dobry w dobrej cenie ( do 600zl ) lg l90 tez był by ok ale tez ciezko kupic .za nowego szkoda wywadac bo za miesiac bedzie ze 200zl mniej warty

Opublikowano
  • Autor

Z tym masz kolego racje ze ciezko bo wiekszosc jest po ok 700 zl a te tansze to sa uszkodzone. Ale moj ostatni telefon udalo mi sie wyrwac jako okazje,z gwarancja w Play

Opublikowano

ja dla sibie szukam s3 ale cieżko znależc dobry w dobrej cenie ( do 600zl )

hm

kupilem mlodej za 4 stowy (wersje mini)

jest bardzo zadowolona, szczegolnie internet

zapierdziela az dym idzie

sprawdz tablice

tam mozna znalezc - troszke cierpliwosci i szczescia

Opublikowano
  • Autor

przegladalem tablice to byl zwykly za 500 zl a reszta ok 700 zl