lukasz19tdi Opublikowano 19 Lipca 2014 Opublikowano 19 Lipca 2014 Witam, moje pytanie brzmi czy podczas zmiany miejsca nawiewu słychać u was z wentylatorów taki trzask kiedy nawiew zmienia położenie? U mnie ostatnio słyszę taki dzwięk nawet bez włączonej klimatyzacji, czy to normalne?
eXik Opublikowano 19 Lipca 2014 Opublikowano 19 Lipca 2014 U mnie sluchać jak zmienie miejsce nawiewu takie charakterystyczne przestawienie i pozniej jest juz okej
lukasz19tdi Opublikowano 19 Lipca 2014 Autor Opublikowano 19 Lipca 2014 no u mnie właśnie podobnie, nie wiem czy to normalne, czy się przycina lekko i dlatego słychać taki trzask jak się przestawia ---------- Post dopisany at 14:39 ---------- Poprzedni post napisany at 13:48 ---------- jeżeli ktoś może niech powie czy to normalne zachowanie jeżeli nie to jak je wyeliminować?
eXik Opublikowano 19 Lipca 2014 Opublikowano 19 Lipca 2014 Moim zdaniem tak juz poprostu jest ale moge sie mylic...
cysiu100 Opublikowano 23 Lipca 2014 Opublikowano 23 Lipca 2014 U mnie też jest trzask jak przestawia z nawiewu szyby na nogi.
Rekomendowane odpowiedzi