Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BRB] mój nowy używany nabytek b7 prosto z salonu Audi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

foty na plus, bezawaryjnej jazdy, wygląda ładnie ale można by w niej coś pomodzić, cena była jaka była każdy ma swoje zdanie na ten temat ale najważniejsze jest to że Tobie się podoba ogólnie fura :jerk:

Opublikowano
  • Autor

Mody to, tzn. to co planujemy dokupić:

- uchwyty na foteliki, patrzyłem są 2 dziurki z prawej i lewej strony czyli 2 uchwyty + takie zasłonki na to:)

- webasto nowe z funkcją chłodzenia w lecie no i grzanie w zimie standard z możliwością włączania przez sygnał gps

- do tego akumulator żelowy Optima żółty lub niebieski

- na lusterka moja chce takie na wakacje jak ciepło hawajskie bikini jakby założyć (ale to się zdejmuje) :D

- kierownica zostaje, nie będzie z mfl (nie jest mi to w ogóle potrzebne, a kiera wygląda jak nowa) :P

- na pewno dołożymy hak (to w serwisie Audi założą)

- felgi oryginalne Audi na nowe opony letnie (opony to Pirelli P7 Cin .. coś tam, roz. 205/55R16 94V) :kox:

- a teraz już kupiliśmy bo były dywaniki Audi oryginalne ale dokupiliśmy jeszcze gumy Audi oryginalne również + opony na zimę Nokian 205/55R16 94V :decayed:

- mata do bagażnika także od Audi

- i chcemy w D okleić bagażnik ten zderzak aby się nie rysował i maskę (być może) aby jej kamienie nie obijały (ale nie wiemy) bo mamy teilkasko i w umowie w sumie coś tam jest, od uszkodzeń na drodze w tym kamienie, itd dużo tego ... ale to OC teraz wyszło nas 2100 euro rocznie (tzn. OC + teilkasko na 9 stuffie)

- w silniku nic nie będziemy dosłownie robić, żadnego podnoszenia mocy ani nic - odpada :D zostaje moc seryjna

- jeszcze pokrowce (pytałem w Audi, i także mogą uszyć, także będą również oryginalne prosto od nich) - nie znam ceny, ale to nie będzie jakaś duża impreza hehe

- no i tyle, stację na jakich tankujemy i będziemy tankować to tylko Shell i OMV żadna inna nie wchodzi w grę ani rozważania

- filtry Knecht tylko, części do zawieszenia itd to tylko Lemförder, czyli takie jak były (gdyby trzeba było coś zmienić)

- oczywiście jest i będzie serwisowany przez nas w Liewers w Audi AG :wink:

- wymiana oleju i filtrów co 10 kkm, nie co 15 czy 30 jak Longlife piszą, hehe

no i w sumie, co więcej, na pewno będziemy o nią dbać ;)

Opublikowano

Pokrowce powiadasz? Ja na Waszym miejscu zainwestował bym w coś z s-line co by się wygodniej kilometry pokonywało i (_|_) nie bolała ;)

PS. Z czego masz neta że takie limity?

Opublikowano
  • Autor

Pokrowce powiadasz? Ja na Waszym miejscu zainwestował bym w coś z s-line co by się wygodniej kilometry pokonywało i (_|_) nie bolała ;)

PS. Z czego masz neta że takie limity?

neta mamy z T-Mobile, i co miesiąc 25 euro - 20 gb bardzo szybki, i później zwalnia hehe aż do kolejnego 1 dnia miesiąca :P

Tu Gocha: Bo Sebek za dużo na youtube Audików ogląda :D

Edytowane przez diplingmamber

Opublikowano

Lepiej neta z UPC wziąć za te same pieniądze macie 75Mb/s i najważniejsze jest nieograniczony ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

G:

Ja wiem, ale jako studentka wzięłam tego neta, bo nie wiedziałam jak to z przeprowadzką, którą niebawem planujemy... po zakupie naszej audiczki :D bo A4 jest damą :D

grako7wr.jpg

4ol8illk.jpg

k8ae7gsk.jpg

8dp3yoqa.jpg

zf2ic5e8.jpg

9qst4ait.jpg

uig8ezw7.jpg

6hxeflww.jpg

lkqzlhkw.jpg

fhvr7qln.jpg

r5wrjdhs.jpg

tdrt6abr.jpg

ioamtoyv.jpg

7a7nj5jr.jpg

fyjfmyh5.jpg

y9asa6gm.jpg

Wrzuciłem parę fotek :D miłego oglądania:). Jest to dokładnie A4 b7 1,9TDi DPF BRB Komfort Edition 11.2007 rocznik :kox: 128 kkm aktualnie, jak wyżej od A do Z książka, serwis tylko w Audi jak i same pieczątki od nich :P

Po niecałych 2 miesiącach użytkowania mogę coś napisać o autku, otóż przez 2 niecałe miesiąca nakręciliśmy ponad 8,500 tyś km hehe, w tym czasie nie było jakichkolwiek problemów z autkiem. I mam nadzieję, że tak zostanie. Teraz zostały zmienione opony w salonie Audi na Nokiany, oczywiście pełen profesjonalizm u nich (jak to Audi) i wcale nie tak dużo, jak to wielu mówi, że u nich cokolwiek zrobić to dość sporo. Uważam, że wcale nie.

Za jakiś czas chcemy zainstalować całkiem nówke Webasto z funkcją chłodzenia w lecie (pytałem już w serwisie ok. 1500 euro) tak więc też nie jest to jakaś wygórowana cena hehe. Teraz trochę przebieg będzie większy, bo będzie jeździło jeszcze więcej, to przez kolejne 2 miesiące pewnie nie 8,500 a z 15 tyś km wyjdzie ... ale to diesel a te lubią długie trasy, a co do samego dpf nie mam z nim jakichkolwiek problemów (fakt, auto pokonuje długie trasy) miasto może z tych 8,500 tyś to 1 tyś km max.

Wrażenia z tego czasu - jak dla mnie, autko sprawuje się super, co do spalania, to na trasie (raz klima - raz nie) wychodzi mi średnio 6,1 do 6,8 a czasem 7,4, raz zrobię 1100 na pełnym baku raz mniej, a raz udało mi się prawie 1300 km zrobić na jednym tankowaniu. Tak więc, spalanie całkiem przyzwoite. Co do mocy 116 ps starcza mi w zupełności, bo to nie jest auto do ścigania, bo gdyby miało być to szukałbym jakieś co ma min 300 ps) hehe a zwykłe autko rodzinne.

Jesteśmy bardzo zadowoleni ;)

Edytowane przez diplingmamber

Opublikowano

Jeszcze raz gratuluje Autka i życzę przyjemnej i bezproblemowej jazdy.

Opublikowano

Na Twoim miejscu chipa bym zrobil jak najbardziej :) spalanie o duzo nie wzrasta(a jak jezdzisz duzo w trasy to nawet nie poczujesz), auto bardziej zrywne, ogolnie to jeden z lepszych modow jakie mozna zrobic ;D Tez posiadam takie siedzenia jak Ty, teraz to bym chcial przynajmniej zeby na ledzwia mozna bylo sobie ustawic, ale niestety ;/