Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B6 Avant 2.5 TDi Silver S-line, gwint, 19'' X5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Jakiej grubości masz adaptery?

Tak jak kolega hiszpan123 powiedział 15mm ;)

Kooozacka na tych felach.. Szerokooo!!

Dzięki :decayed: tylko szkoda że zdjęcia nie odzwierciedlają rzeczywistości :kwasny:

Opublikowano

wyleciały oklepane s-line a wleciały oklepane x5 :grin:

Opublikowano
  • Autor

wyleciały oklepane s-line a wleciały oklepane x5 :grin:

Nom tu masz racje, zauważyłem że coraz wiecej A4 ma felge od X5, zaniedługo X5 nie bedą miały na czym jeździć :grin:

Dzisiaj troszkę zająłem sie moim Avancikiem i powymieniałem filtry oleje i świeczki (2szt chyba nigdy nie wyminiane nie szlo ich wyjac), wpadly tez nowe lampy bo stare chce dac do rozklejenia i pomalowania na czarno, rowniez niedawno wymienilem olej w multitronicu ktory z wymiana pochłonął 600 zl no ale tego nie mozna zaniedbywać bo juz skrzynia raz byla wymieniana ale przy okazji zostalo zmienione sprzeglo na 7 lamelowe ;)

Również zająłem sie wkoncu nie działająca szyba od strony kierowcy i nie działającymi przełącznikami od strony pasażerów, a okazało sie ze to wina urwanych kabelków ktore ida w gumie z budy do drzwi chwilka lutowania i wszystko działa jak powinno, nawet domykanie i otwieranie szyb i szyberdachu działa z pilota xd

Co polecacie to konserwacji skórzanej tapicerki ???

Opublikowano

Jesli chodzi o skórę to polecam ci to mleczko , a jak chcesz zabezpiezyc boczek kierowcy któy najbardziej sie wyciera to polecam wosk. Jedyny minus skroa sie troche blyszczy ale jest mieciutka nie wchłania wilgoci i co najważniejsze uchroni przed otarciami.

http://www.autokosmetyki.pl/images/CarPlan-leather-valet-do-skory-500ml-s.jpg

http://www.wdos.pl/userdata/gfx/353e716f05f99d7b4fa610e366631d96.jpg

Opublikowano
  • Autor

Jesli chodzi o skórę to polecam ci to mleczko , a jak chcesz zabezpiezyc boczek kierowcy któy najbardziej sie wyciera to polecam wosk. Jedyny minus skroa sie troche blyszczy ale jest mieciutka nie wchłania wilgoci i co najważniejsze uchroni przed otarciami.

http://www.autokosmetyki.pl/images/CarPlan-leather-valet-do-skory-500ml-s.jpg

http://www.wdos.pl/userdata/gfx/353e716f05f99d7b4fa610e366631d96.jpg

Dzieki za info musze poszukac tego mleczka, tylko alledrogo czy gdzies w jakims np. Tesco sie kupi cos takiego xd ???

Opublikowano

mleczko w motoryzacyjnym kupisz , a wosk w lederzentrum. Nie stosuj tylko ściereczek nasączonych środkiem,szkoda kasy na to i pożytek słaby:)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

mleczko w motoryzacyjnym kupisz , a wosk w lederzentrum. Nie stosuj tylko ściereczek nasączonych środkiem,szkoda kasy na to i pożytek słaby:)

Okej dzieki za rade bo to jest ogolnie moje pierwsze auto ze skora i nie wiem jak mam sie z nia obchodzic zeby jej nie zniszczyc :decayed:

Audi na Sprzedaż !!!!!!! :D

Opublikowano

A czegóż to?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

A czegóż to?

Trafiło mi sie kupno troszkę starszego autka ale też z grupy VAG (Golf MK2, z wyposażeniem które może zawstydzic nie jedno nowe autko), tak wiec wracam do klasyki ale jeszcze wróce do Audi B6 rownież Avant i zrealizuje swoj plan, czyli wsadzenie 2.7 Bit, lecz najpierw musze skończyc szkołę i robote znaleźć hehe :DDD

No i niestety musze pożegnać sie z moim Audi, w które troche pracy włożyłem ale coż tak bywa :)

Edytowane przez Grzech95