ponczor Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Cześć! Właśnie się dowiedziałem, że zapadł się pedał sprzęgła w mojej audi... Nie wiem dokładnie co się stało, bo jestem za granicą - dostałem wiadomość od rodzicielki, która chciała obejrzeć i przejechać się tymże moim nowym nabytkiem... Coś, ktoś wie na ten temat? Co to może być? Mama wcisnęła pedał do końca i tak został. Nic więcej nie wiem, nawet nie wiem czy biegi wchodzą... mama sie nie zna ;-) Co moze być przyczyną? jakaś linka łączna? jakas rurka? brak płynu?
Arkadiush Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Cześć! Właśnie się dowiedziałem, że zapadł się pedał sprzęgła w mojej audi... Nie wiem dokładnie co się stało, bo jestem za granicą - dostałem wiadomość od rodzicielki, która chciała obejrzeć i przejechać się tymże moim nowym nabytkiem... Coś, ktoś wie na ten temat? Co to może być? Mama wcisnęła pedał do końca i tak został. Nic więcej nie wiem, nawet nie wiem czy biegi wchodzą... mama sie nie zna ;-) Co moze być przyczyną? jakaś linka łączna? jakas rurka? brak płynu? prawdopodobnie pompka sprzęgła miałem podobnie
ponczor Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2014 jakie koszta? się nacieszyłem bezawaryjną audi... z 600km zrobiłem o.O
Arkadiush Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 jakie koszta? się nacieszyłem bezawaryjną audi... z 600km zrobiłem o.O ori pompka 300 zł i robocizna ja walczyłem 2 dni
ponczor Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2014 są jakieś zamienniki czy nie warto się w to pakować?
Arkadiush Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 są jakieś zamienniki czy nie warto się w to pakować? ja u mnie zamiennik za 160 ale lepiej ori moim zdaniem a nie pakować się w zamiennik
ponczor Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) ogólnie: dobra przyznaje bez bicia: nie znam się na tym aucie jeszcze. Jeżeli to nie pompka - to co może to być jeszcze? Raczej chyba nic bardziej skomplikowanego, prawda? Edytowane 11 Sierpnia 2014 przez ponczor
Arkadiush Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 ogólnie: dobra przyznaje bez bicia: nie znam się na tym aucie jeszcze. Jeżeli to nie pompka - to co może to być jeszcze? Raczej chyba nic bardziej skomplikowanego, prawda? ewentualnie wysprzęglik ale ja stawiam na pompke
ponczor Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2014 dzięki. Już się bałem, że koszta mnie przerosną... Pozdrawiam!
Arkadiush Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 dzięki. Już się bałem, że koszta mnie przerosną... Pozdrawiam! ale wyślij jeszcze dla potwierdzenia do mechanika ale mi się wydaje że pompką sprzęgła siadła
ponczor Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2014 ogarnę to jak wróce do kraju, za jakieś 2 tygodnie... Mama nie chce nikogo ściągać żeby auto holować bo blachy tymczasowe i jakiś czas temu już wygasły... Sam to ogarnę, a wtedy napiszę dokładnie co to było. Chciałem się tylko upewnić, bo rodzicielka w panice że auto mi popsuła i głupio jej sie zrobiło i sie bidulka tłumaczyła. Ot kobiety ;D Uspokoić mame zawsze warto, prawda?
Arkadiush Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 ogarnę to jak wróce do kraju, za jakieś 2 tygodnie... Mama nie chce nikogo ściągać żeby auto holować bo blachy tymczasowe i jakiś czas temu już wygasły... Sam to ogarnę, a wtedy napiszę dokładnie co to było. Chciałem się tylko upewnić, bo rodzicielka w panice że auto mi popsuła i głupio jej sie zrobiło i sie bidulka tłumaczyła. Ot kobiety ;D Uspokoić mame zawsze warto, prawda? albo powiedzieć mamo trzeba rozłożyć pół auta 1000 tys złoty szykuj
ponczor Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) neee, już ją nastraszyłem patrząc na koszty części... mamo jak tak patrze to ceny wahają się od 3-7... DYCH! (patrzyłem na alledrogo ) prawie zawału kobieta dostała ;-) Nowe info od brata: "ten pedał jest lóźny, a biegu nie da się wbić" - podtrzymujesz wersję? kolejna sprawa: poprosiłem brata żeby wrzucił bieg i sprawdził czy na rozruszniku auto zrobi kangurka. Cudowne uzdrowienie - sprzęgło działa... Co to? o.O Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez ponczor
Arkadiush Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 neee, już ją nastraszyłem patrząc na koszty części... mamo jak tak patrze to ceny wahają się od 3-7... DYCH! (patrzyłem na alledrogo ) prawie zawału kobieta dostała ;-) Nowe info od brata: "ten pedał jest lóźny, a biegu nie da się wbić" - podtrzymujesz wersję? kolejna sprawa: poprosiłem brata żeby wrzucił bieg i sprawdził czy na rozruszniku auto zrobi kangurka. Cudowne uzdrowienie - sprzęgło działa... Co to? o.O neee, już ją nastraszyłem patrząc na koszty części... mamo jak tak patrze to ceny wahają się od 3-7... DYCH! (patrzyłem na alledrogo ) prawie zawału kobieta dostała ;-) Nowe info od brata: "ten pedał jest lóźny, a biegu nie da się wbić" - podtrzymujesz wersję? kolejna sprawa: poprosiłem brata żeby wrzucił bieg i sprawdził czy na rozruszniku auto zrobi kangurka. Cudowne uzdrowienie - sprzęgło działa... Co to? o.O niech sprawdzi czy mokro jest obok pedałów a jak nie to albo pompka albo wysprzęglik jedno z dwóch na pewno
ponczor Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2014 możliwe jest to, żeby się zapowietrzyło po prostu sprzęgło? Mówi, ze jak otworzy drzwi i naciśnie sprzęgło to coś skrzypi.
ssebastian21 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Też stawiam na pompke, kupiłem jakiś zamiennik za 100 i śmiga juz dobry rok, robota szybka tylko ciężko się tam dostać.
Arkadiush Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Też stawiam na pompke, kupiłem jakiś zamiennik za 100 i śmiga juz dobry rok, robota szybka tylko ciężko się tam dostać. no to dobrze ja kupiłem ori nie chciałem się zamiennik bawić bo u mnie nawet za 100 nie dało się kupić ;/
Rekomendowane odpowiedzi