Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Świecący przełącznik świateł awaryjnych, a akumulator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam forumowiczów,

Zwracam się do Was z następującym pytaniem. Zauważyłem, że od jakiegoś czasu po zamknięciu auta, kiedy patrzę przez szybę widzę podświetlony włącznik świateł awaryjnych - cały czas. Rankiem mam problemy z odpaleniem auta (oczywiście wina rozładowanego akumulatora). Pytanie mam takie, czy fabrycznie włącznik świateł awaryjnych ma być non stop podświetlony? Jeżeli nie, proszę o jakieś info jak najskuteczniej zapobiec mojemu problemowi. Dodam, że akumulator jest stosunkowo "świeży" i nie miałem z nim problemów.

Pozdrawiam, Maciek.

Opublikowano

Witaj. Uzupełnij profil bo niewiadomo o jaki model chodzi. Domniemam że o B6 jeśli tak to podświetlenie nie powinno świecić się non stop. Powinno gasnąć maksymalnie kilku minutach. Jeśli nie gaśnie masz usterkę sprawdz na VAG u wszystkie zamki i zdaje się czujnik skrętu ktoś kiedyś pisał o tym że uszkodzony czujnik sygnalizował to przez podświetlenie awaryjki i rozładowywał aku do zera zanim elektryk mu doszedł co to było musiał kupić 2 aku.

Edytowane przez Robero321

Opublikowano
  • Autor

Robero, mam B5'tkę, a przyczyną okazało się radio - przypomniałem sobie, że jakiś czas temu je wymieniłem i po tym zabiegu podświetlenie awaryjnych było cały czas. Dziś zamieniłem radia i problem się rozwiązał sam - jak ta lampka dostawała prąd ja nie wiem... Wątek do zamknięcia.

Maciek.