kanu Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) Panowie wczoraj przez przypadek ułamał mi się ten zaczep. gdzie to mogę dostać, ewentualnie jakiś numer ma ta część? I jak to demontować do wymiany, coś podważyć? chyba znalazłem numer części - 8E0 857 562 - zatem kwestia demontażu Edytowane 14 Sierpnia 2014 przez kanu
GreGoriO Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Podważasz/wyciągasz obudowę. Siedzi na dwóch kołkach rozporowych. Innymi słowy rozpoławiasz. Przyjrzyj się w Etce jak wygląda, to zrozumiesz. Bardzo prosto się to wyciąga
kanu Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2014 dzięki, po fotkach części domyśliłem się jak to rozebrać, ale kto pyta nie błądzi czekam póki co na zamienną część
nitroo Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Jeżeli szukasz części, to napisz do kolegi R7 Jarek - sprzedawał kiedyś i miał sporo sztuk, więc może mu jeszcze zostały.
Ravu Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Panowie wczoraj przez przypadek ułamał mi się ten zaczep. gdzie to mogę dostać, ewentualnie jakiś numer ma ta część? I jak to demontować do wymiany, coś podważyć? chyba znalazłem numer części - 8E0 857 562 - zatem kwestia demontażu Poszukaj na alledrogo, kupiłem ostatnio z 15zeta.
Rekomendowane odpowiedzi