Daduś Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam, ostatnio wyciągałem caly środek z auta i od czasu jego wyciagniecia i wlozeniu zpowrotem centralny zamek nie otwiera mi sie po jednorazowym naciśnięciu na otwarta kłótke na pilocie , co moze być przyczyną ? Edytowane 19 Sierpnia 2014 przez cwiara
Arkadiush Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Witam, ostatnio wyciągałem caly środek z auta i od czasu jego wyciagniecia i wlozeniu zpowrotem centralny zamek nie otwiera mi sie po jednorazowym naciśnięciu na otwarta kłótke na pilocie , co moze być przyczyną ? Moim zdaniem musisz zakodować go po prostu. Ja mam tak u siebie zrobione że jak raz nacisnę otwiera się drzwi kierowcy i wlew paliwa a dopiero później jak nacisnę drugi raz to wszystkie drzwi i bagażnik
Frodus Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Cwane :-) dużo zabawy jest z takim zakodowaniem?
Daduś Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2014 a jak mam zakodowac kluczyk ?
klon58de Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) Kolego kodowanie to proste jak picie piwa, pod warunkiem ze masz komp program i kabel [topic=http://a4-klub.pl/index.php?/topic/228205-dorobienie-kluczykow-komplet-adapracja-pilota-immo-pin-pompka-centralnego-zamka/]Tutaj[/topic] jest opisane tak ze małe dziecko da rade natomiast zakodowanie kluczyka czyli nie działa pilot ew inne historyje o centralnym zamku tez masz opisane przeczytaj UWAŻNIE a będziesz na pewno oświecony Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez klon58de
Daduś Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2014 ale ja mam centralny zamek dokladany modul to raczej nic mi to nie da , a moze byc przyczyna nie podlaczone kostki od zamkow drzwi z przodu ?
Rekomendowane odpowiedzi